xMark Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 no to czekamy na tutorial z niecierpliwoscia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 HEYAH Sikham no widzę że rzeczywiście się przyłożyłeś i poprawiłeś ładnie te drzwi - tak trzymać!!! Heh no widzę że zainteresowanie Twoją oponką wzrosło i ciągle rośnie w siłę - heh no nie mogę się nadziwić - nic jej nie brakuje a proporcje wręcz idealne :P Tylko na co Ty jeszcze czekasz?? RÓB TEGO TUTKA O OPONIE - będzie jednym z najlepszych. Do pracy, do pracy . . . A propos na dziale MODELING czekam na porady z modelowaniem BMW\"5\" którego nie było nawet sensu wrzucać na WIPa. ZAJRZYJCIE TAM>>>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 No ładnie ci idzie i neony :D W przodzie widze troche wgniecienia (nerki są zbyt płaskie) i albo mi się wydaje albo to koło tylnie jest troszeczke krzywo zamontowane :] Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 napoewno jest prosto ;) a gdzie ten samochód ma nerki :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 nerke to ja bym oddał za taki samochód :) a może byś go sikham pozbawił nery :D nigdy nie widziałem bety bez nerek...albo mi się nigdy na oczy nie rzuciło :) przewidujesh spinki na maske ?? albo jakiś wlocik?? :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 wlotu na masce niezrobie :) a spinki hmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 to moze pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 dzieki napeweno sie przyda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 hehehe sikham gdzie ty takie bajerki chcesz umiescic niemow ze na masce ???? niewiem jak innym ale mi sie to strasznie niepodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Predator niewiem jak ty ale ja bym niechciał żeby mi sie maska otwożyła jak jade 200km/h przez centrum miasta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 nerki to ten charakterystyczny wlot powietrza u BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi