Napisano 22 Listopad 200717 l Nie wiedziałem do którego działu dać, więc piszę w ogólnym. Ostatnio moja empetrójka zaczęła świrować. Mianowicie po wpięciu jej w usb i przy próbie wejścia, chociażby w mój komputer zawiesza mi explorera. Jeżeli mam otwarte inne programy to te działają - wywala się tylko explorer. Natomiast po jej wyciągnięciu explorer się odtyka po jakiejś chwili i wyświetla komunikat "system windows - opóźniony zapis nie powiódł się". Próbowałem we wszystkich portach usb i ciągle to samo. Inne pendrive'y/flash'e działają ok. Czy to jest śmierć naturalna mojej empetrójki, czy da się coś z tym zrobić bez serwisowania jej, bo raczej to się nie opłaca, gdyż nie jest już na gwarancji?
Napisano 22 Listopad 200717 l może jakiegoś syfa masz? u mnie jest podobnie, też mam takiego muvo, tyle że nie sprawdzałem dokładnie co tam się zalęgło
Napisano 22 Listopad 200717 l sprawdz na innym kompie lub na innym systemie np linux, mac. ja mam tez muvo i na linuxie dziala bez problemów. winde omijam z daleka
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor Na innych komputerach jest to samo. A czym mozna to przeskanowac skoro komputer ma problem ze wspolpraca z tym urzadzeniem?
Napisano 23 Listopad 200717 l witaqk, tez mialem creativa uvo i po 3-4 miechach cos sie ...popsulo i wpinajac do usb komp widzial playera, ale jak chcialem cos nagrac/usunac/sformatowac, to mi nagle nie widzial odtwarzacza albo sie zwieszal. Oddalem do sklepu, ale nie dowiedzialem sie o co kaman bo mi dali nowy. Szczerze to sie troche wqrzylem bo to w koncu creative, po jakiejs mancie lub Advencie to bym sie spodziewal taskich kwiatkow pzdrw
Napisano 23 Listopad 200717 l moje mp3 tez wariowalo, mojego brata i znajomego tez. Pomogla instalacja sterownika lub/i firmware'a: http://pl.europe.creative.com/support/downloads/ a jesli wolisz to daj do reklamacji, mi sie zepsula jedna sluchawka i przycisk glosnosci mi czasem nie reagowal i przyslali mi nowa mp3, 2x lepsza, bo byla cenowo rowna tej starej (zreszta serwis creative jest chyba najlepszy) Ale tutaj to raczej wina oprogramowania, choc slabo sie znam, ale aktualizacja i tak sie przyda pzdr
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor Wymiana/reklamacja nie wchodzi w grę, gdyż moja empetrójka straciła już gwarancję (stara dupa z niej). Na szczęście wymiana firmware'u pomogła:) Przynajmniej na razie:) Rep dla Cię thud:)