Gość remond Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Mój pierwszy post na forum wiec wypadałoby sie przywitać ;) Być może zostanę "zjechany" za ten temat, ale potrzebuje pomocy ;) Po dłuższym przeglądaniu tego forum, po zobaczeniu co potraficie, chciałbym rozpocząć naukę. Wiem że osiągnięcie takiego poziomu, jak tu niektórzy prezentują będzie opłacone ciężką pracą, ale jestem na to gotowy ;) I tu pojawia sie mój problem. Nie wiem od czego zacząć. Przeglądając niektóre tutoriale zmartwiłem się, bo większości nie rozumiałem. Więc chciałbym poprosić o wskazanie stron, poradników, kursów (najlepiej w formie elektronicznej) abym mógł poznać podstawy tej dziedziny. Pozdrawiam.
JunioR Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 po pierwsze tutki ktore sa na max3d ( nie dlatego ze sie podlizuje) tylko dla tego bo sa po polsku, kolejne: 3dtotal.com, evermotion.org itp. witamy na forum!
mirach Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 F1 tez przydalo by sie polecic :) A przedewszystkim zastanow sie co chcesz w tym 3d robic, bo od tego tez troszke wybor programu zalezy.
chveti Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Użyj wyszukiwarki. Takich tematów jest setki milonów tysięcy na forum. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi