Napisano 24 Listopad 200717 l Dopiero zacząłem(miesiąc w programie), więc nie czepiać się szczegółów;).Konstruktywna krytyka jak najbardziej:D
Napisano 24 Listopad 200717 l jak na pierwszy raz to całkiem całkiem, tylko dziwnie się światło odbija w podłodze, stolik na pierwszym planie dziwaczny jakiś taki i parę innych drobiazgów by się znalazło gdyby była większa rozdziałka ;]
Napisano 24 Listopad 200717 l czy jestes autorem modeli i pomieszczenia (w sensie modelingu) ? gdzies widziałem już podobne
Napisano 24 Listopad 200717 l Szczerze to jestem pod wrażeniem :) ja po 1 miesiącu w maxie kiedyś dawno dawno tak nie umiałem...
Napisano 24 Listopad 200717 l Nieźle jak na kogoś, kto się "bawi" 3D miesiąc :P Zmień sobie nazwę wątku, bo Cię moderatorzy dojadą za to ;] Pozdrawiam,
Napisano 24 Listopad 200717 l mi się bardzo podoba ;] tym bardziej, że to Twoja pierwsza ;P pzdr jakie oswietlenie?
Napisano 9 Styczeń 200817 l Master ma rację! Perspektywa do bani. Wrzuć jeszcze parę różnych ujęć. Np. z piętra na dół! Dasz radę? >dobra rada: imageshack shackzz!
Napisano 10 Styczeń 200817 l :) Niezła wizka (szczególnie że pierwsza) wywal Morfeusza i usuń obicia światła w podłodze. Witam na forum