Posted November 24, 200717 yr Witam wszystkich i na samym wstępie chciałbym was poprosić o pomoc. Wiem że to głupota ale nie potrafię sam się z nią uporać. Jeżeli ten temat już był to strasznie przepraszam ale muszę jak najszybciej rozwiązać ten problem a za bardzo nie mam się do kogo zwrócić. ----------------------------------------------------------------------- Oto mój problem. Wszystkie ważne dokumenty jakie posiadam czyli prace oraz projekty dotąd ładowałem do moich dokumentów. ( syst operacyjny to windows Vista Home P. ) No i tutaj tkwi mój problem. Nie mam zielonego pojęcia jak go rozwiązać ponieważ do tej pory nie spotkałem się z czymś takim. Próbowałem już wszystkiego ale nic nie pomagało. Myślałem że problem tkwi z programami niedawno zainstalowanymi ale po ich deinstalacji problem pozostał. Strasznie zależy mi na pozostawieniu mojego pulpa w stanie jaki był jeszcze zanim się to zaczeło ponieważ pracowałem nad bardzo ważnym projektem i teraz nie mam do niego dostępu. Proszę o szybką pomoc.
November 24, 200717 yr Czyli takie coś pokazuje się przy próbie wejścia do moje dokumenty ? A próbowałeś jakimś menadżerem plików (choćby total commanderem) ?
November 24, 200717 yr Author Eh ... tylko RegCure. Chyba jednak będe musiał poświęcić temu troche więcej czasu ... . To wszystko chyba zaczęło się od instalacji Javy albo Fire foxa ... nie wiem dokładnie. Chyba moja siatka poszła się kochać :(
November 25, 200717 yr a jakikolwiek inny folder wywala taki error? może spróbuj skopiować moje dokumenty i wejść w kopię.. wiem nie najmądrzejsze ale może pomoże :D
November 25, 200717 yr Author Wiem o co ci chodzi no ale już próbowałem tego na samym początku. Ale fajnie jeszcze do tego laptop mi padł a nie mam płytki od windowsa bo dzieciaki ją stratowały ... . No i wracając do sprawy to tak dzieje się tylko w przypadku moich dokumentów. Problemem byłsypiacy się interfejs Dzięki wam problem został rozwiązany no ale niestety nieuniknione było stworzenie nowego użytkownika co wiązało się z kasacją wszystkich moich prac i szkicy. Muszę teraz zacząć od nowa no ale przynajmiej mam teraz dużo czasu by wszystko zacząć od nowa. Do wszystkich z podobnym problemem Skopiujcie wszystkie ważne dane na inny dysk i załóżcie owego użytkownika.