velrod Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Aktualnie bawię się tochę przerabiając BiA ale od dłuższego czasu niemogę poradzić sobie z usunięciem licznika amunicji z ekranu. Codzi o to że by niebyło widać cyfer najlepiej modyfikując jakąś teksturę czy coś, ale bez wdawania się w pisanie skryptów bo programostą niejestem. Więc jeśli ktoś zna taki prosty sposób lub przynajmniej linka do jakiejś strony gdzie można znależć coś takiego to proszę o pomoc bo ja niemogłem nic znależć na stonkach dla modderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Naklej nieprzeźroczystą taśmę klejącą w miejscu gdzie są cyfery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velrod Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ha,Ha,Ha ale śmieszne jak niewiesz to sie nieodzywaj. A to pytanie było do takich co chcą pomóc a nie do komików amatorów. Jaśli zaś uznałeś to pytanie za dziecinnie proste to wyraż to w zrozumiały sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 ej, ja sie smialem!! ....co do pytania...to zadaj je na forum dla programistow! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Hmm, dobra, możesz podmienić pliki z czcionką ( pewnie są zrobione w jakimś formacie z przeźroczystością np. png ) i zamiast oryginalnych dać całkowicie przeźroczysty i będą niewidoczne, a na przyszłość takich info szukaj na innych forach. I nie obrażaj sie tak od razu :P :D bo nie masz o co. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi