Mortom Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Witam wszystkich. Wpadłem dzisiaj na pomysł mini komiksu. Wykonanie nie jest wysokich lotów ... bo moje :P teksty też mojego pomysłu, więc wybaczcie błędy itd. Jest to moje pierwsze podejście do komiksu. Ciekaw jestem waszych opinii.... czy chociaż trochę komiks jest śmieszny?? No błagam napiszcie cokolwiek...... :)
nicponim Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 no sam nie wiem,,, nie lubie takiego poczucia humoru zbytnio- za proste i oczywiste,pomysl tez raczej taki nie z gornej polki, no moznabylo sie postarac bardziej. Grafika moze byc,ale nie najlepsza, szczegolnie chmurki sa do wywalenia-zrob tradycyjne chmurki, elipsowate na bialym tle a nie jakies lamance. no chyba tyle;]
Mortom Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 nicponim dzięki za komenta...choć jeden z 20 sie wypowiedział..... :P (odważny) jak pisałem to pierwsza ww moim życiu kreska komiksowa.... nie wspomnę już o samym pomyśle...bo jak sam napisałem nie jest wysokich lotów. Następnym razem postaram sie bardziej nad fabułą i oprawą graficzną :)
RaVirr Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Graficznie spoko;) Pomysł mi się nie podoba..Wymyśl coś ciekawszego!;)
piksar Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 graficznie spoko mondialowe skanery (mundialowe chyba) formatowanie tekstu interpunkcja a tak spoko
Mortom Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 postaram sie coś innego wmyślić.... a może macie jakieś ciekawe pomysły?? :)
Fidiasz Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 eno nie narzekaj tak na nich :P:P w koncu na pozna wiosne... ... J E D Z I E M Y P O P U C H A R !!!!!!!...
Rekomendowane odpowiedzi