LxOxRxD Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daavidds Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Oto moja praca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 O to moje wypociny, po długiej przerwie odświeżam informacje zgred, rep+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Zapodaje trochę zmodyfikowany model, tym razem bez materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kregox Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Pytanie, - Jak najlepiej wycentrować śruby ? - Jak połączyć nasz cylinder 8-śmio ramienny z felgą aby nanieść krawędzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość >Blu< Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) [mam problem z funkcją "Target veld" ( wiem jak działa przeciągam i zaznaczam )problem jest dość głupi ponieważ działa co drugi vertex o.O, kiedy już zaznaczę i przeciągnę, po najechaniu na drugi vertex kursor się nie zmienia (tak jakby nie widział tego punktu)wersja 3ds 2012, trialproszę o sugestie dotyczące rozwiązania tego czegoś.pozdrawiam] problem ROZWIĄZANY Edytowane 10 Styczeń 2012 przez >Blu< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gnacio Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam. Pierwsze co to sorry za odkopanie tematu. Mam pytanie 19 i 20 punkt nie jest za bardzo opisany, a widze ze sa tam dodane nowe segmenty. A jak obiekt skonwertowalismy do editable poly to juz nie mozna zmieniac segmentow. Wiec mam pytanie: jak dodac brakujace segmenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtasek Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Musisz zrobić punkt 15 i 16 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi