Gość januszm Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Witam, nie wiem czy wolne dyskusje to odpowiedni dział dla tego posta, ale na wszeki wypadek zamieszczam go tutaj. Zapraszam do udziału w ogólnopolskim konkursie z pogranicza turystyki i grafiki komputerowej. Konkurs, polegający na modelowaniu w grafice 3D polskich zamków przeznaczony jest dla młodszego pokolenia (szkoły gimnazjalne, ponadgimnazjalne, studenci) więc warto zachęcić wszystkich, którzy się taką tematyką interesują. Na zwycięzców czekają ciekawe nagrody i wieczna chwała (zamodelowany zamek może trafić na stałe do aplikacji GoogleEarth). Więcej szczegółów na stronie WWW konkursu: www.wirtualne-zamki.pl pozdrawiam serdecznie, Janusz Mazur - Koordynator Konkursu
SoAd Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 O znalazłem na stronie, że można wygrać klocki lego! Sweet :D
Gość januszm Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 tak, jesli bedziesz wystarczajaco dobry.... :-) a tak poważnie, część nagród to po prostu gadżety do rozdania, jak np firmowe klocki lego od firmy Google Polska.
Shogun 3D Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Nie ten dział. Ja bym to przeniósł do interesujących i zabawnych... :) "Zamodelowany"... O Boshe!
Rekomendowane odpowiedzi