MareG Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 Tutaj jest skromny WIP: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8135 A ponizej efekt koncowy w postaci dwoch widoczkow domku - w projekcie jest jeszcze trzeci mniej ciekawy pokazujacy widok z gory (glownie na dach). Projekt bedzie realizowany juz na poczatku 2004 roku. pozdrowienia Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 bardzo ladnie !!:). nie mam uwag, no moze daloby sie go lepiej \"wtopic\" w tlo ale to maly szczegol ktory nie ma wplywu na ocene koncowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Cos mi nie pasuje. Chyba realizmu nie oddaje swiatlo. No i te odbicia w szybach....zupelnie jak z innej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Wszystko bardzo bardzo ładnie :), tylko ten render troche mały i nie widać szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 Właśnie taki domeczek mi się marzy - ciekaw jestem ile kosztuje ;) Fajna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi