Mateusz Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 Oby ten kolejny był lepszy od poprzedniego... :) [align=center]2004[/align]
Mateusz Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Napisano 31 Grudzień 2003 uuu... widze ze malo ludzi na forum spedza sylwka przed monitorkiem :(
pawel Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 no jak dla mnie w roku o jedna za duzo.. Spelnienia marzen...
Krzysiek Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Dopisuje sie do zyczen Przede wszytkim wspanialych pomyslow i wykonania prac, wszytkim forumowiczom Pozdrawiam
Dr. eA Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Sylwek przed monitorem to grzech. Nawet graficy musza sie czasem wyluzowac:) Podlaczam sie do rzyczen - zeby w tym roku Wasze umiejetnosci rosly jeszcze szybciej. Ide sie wody napic:)
everyman Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 rowniez wszystkiego najlepszego: grzecznych myszek, cichych wentylatorkow, sporo ruchu w bezruchu (itd itp) i jakiegos fajnego \"dodatku na kolana\" gdy siedzimy przed kompem... wlasnie wstalem i ide spac dalej ;-D... byla taka imprezka... uuu nigdy wiecej ;-p...
Jedrush Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 i ja sie do zyczen dopisuje ... i dodaje cos od siebie- oby kazdy dzien w nowym roku NIE byl tak masakryczny jak dzien dzisiejszy ;]
Nimrod Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 O tak z kad ja to znam :) piekne zyczenia, podpisuje sie obiema rękami :)
Rekomendowane odpowiedzi