pixelangel Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Miał ktoś styczność z tymi monitorkami? który jest lepszy? najważniejsze dla mnie jest aby nie było widocznych plam od podświetlających lamp.
Lis Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Przy takich wymiarach, cenie, i stopniu rozwoju technologi lcd twoje obawy są. hmmmm. ......... Robie na Dellu. Dobra zabawka. Czytnik kart i usb w monitorze.
imprecis Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 30'' O_O Wow...Na niezłego giganta Ci się zbiera. Osobiście mam 23'' panoramę i czuję się momentami przytłoczony, a mam ją już ok roku... Na pewno chcesz tak duży monitor ?
Rascal Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Niezupelnie bez podstawne :) backligh bleed wciaz mozna zobaczyc w mniejszym lub wiekszym stopniu, tutaj przykladowo Dell 2407WFP. Najlepiej podswietlone matryce ma Eizo.
Master Kiełbaster Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 ale eizo chyba nie robi 30''? bierz della 3007WFP-HC z super duper gammutem.
pixelangel Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 Eizo też robi 30tki ,ale to już jest inna klasa (koszta).HP-ka ,Della można już mieć za mniej więcej 3500-3900 zika .Szkoda że samsung nie jest w tym samym przedziale cenowym ,nawet bym się nie zastanawiał nad wyborem.
Johny Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Della można już mieć za mniej więcej 3500-3900 Gdzie ty widziales ten model w takiej cenie w Polsce? Jaka rewizja? Uzywany? Allegro(bad pixele)? Szkoda że samsung nie jest w tym samym przedziale cenowym ,nawet bym się nie zastanawiał nad wyborem. Ja bym sie nie zastanawial nad samsungiem, bralbym Dell'a
pixelangel Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Johny - HPka 30tke jak narazie mogę mieć ze sklepu za 3700 zł ,Della sprowadzanego z niemiec, też nówka (na dzień dzisiejszy jakieś 3900 zł).Czemu tak chwalę samsunga ? bo z tego co słyszałem nie ma plam na podświetlanej matrycy ,używane są prawdopodobnie lampy led.
Master Kiełbaster Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 wersja z led kosztuje chyba ponad 7000 pln
Rekomendowane odpowiedzi