Posted December 8, 200717 yr Miał ktoś styczność z tymi monitorkami? który jest lepszy? najważniejsze dla mnie jest aby nie było widocznych plam od podświetlających lamp.
December 8, 200717 yr Przy takich wymiarach, cenie, i stopniu rozwoju technologi lcd twoje obawy są. hmmmm. ......... Robie na Dellu. Dobra zabawka. Czytnik kart i usb w monitorze.
December 8, 200717 yr 30'' O_O Wow...Na niezłego giganta Ci się zbiera. Osobiście mam 23'' panoramę i czuję się momentami przytłoczony, a mam ją już ok roku... Na pewno chcesz tak duży monitor ?
December 9, 200717 yr Niezupelnie bez podstawne :) backligh bleed wciaz mozna zobaczyc w mniejszym lub wiekszym stopniu, tutaj przykladowo Dell 2407WFP. Najlepiej podswietlone matryce ma Eizo.
December 9, 200717 yr Author Eizo też robi 30tki ,ale to już jest inna klasa (koszta).HP-ka ,Della można już mieć za mniej więcej 3500-3900 zika .Szkoda że samsung nie jest w tym samym przedziale cenowym ,nawet bym się nie zastanawiał nad wyborem.
December 10, 200717 yr Della można już mieć za mniej więcej 3500-3900 Gdzie ty widziales ten model w takiej cenie w Polsce? Jaka rewizja? Uzywany? Allegro(bad pixele)? Szkoda że samsung nie jest w tym samym przedziale cenowym ,nawet bym się nie zastanawiał nad wyborem. Ja bym sie nie zastanawial nad samsungiem, bralbym Dell'a
December 11, 200717 yr Author Johny - HPka 30tke jak narazie mogę mieć ze sklepu za 3700 zł ,Della sprowadzanego z niemiec, też nówka (na dzień dzisiejszy jakieś 3900 zł).Czemu tak chwalę samsunga ? bo z tego co słyszałem nie ma plam na podświetlanej matrycy ,używane są prawdopodobnie lampy led.