remanent Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witam Tym razem zamiast kuchni łazienka. Modele moje z wyjątkiem drzewka. Render prosto z vraya bez postprodukcji. Piszcie co można jeszcze poprawić. Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Ta wanna coś strasznie nisko, nie? Jakoś tak jakby była wbudowana w ziemię. Na suficie masz jakąś dziwną "kropeczkę". Za wanną, a przed drzewkami jest jeszcze trochę miejsca, postaw tam jakiś szampon, mydło lub gąbkę. Pod umywalką możesz jeszcze zrobić małą szafeczkę, może być w połowie otwarta, a w środku jakiś ręcznik. Hym, a to okno jest do podziwiania widoków na zewnątrz czy też odwrotnie? :D PS: Bardzo ładne drzewka, szkoda, że nie Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 Bardzo ładne drzewka, szkoda, że nie Twoje. no właśnie...chyba najładniejsze z tego wszystkiego Na pewno dorobię parę szczegółów. Te dziwne kropki to diody w płytkach, które powinny przechodzić też na sufit. Nie wiem jeszcze co dam za oknem ale wanna jest wkuta w podłogę. Wystaje może 30cm Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Dorób to o czym mówiłem lub coś według własnego pomysłu, powinno wyjść całkiem nieźle. ;) Na razie czekam na koleje rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 mam jeszcze taki, może tu coś dopatrzysz. nie dam widoku z drugiej strony bo prysznic jest do bani i muszę go jeszcze poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 A do czego te kratki wentylacyjne przy wannie?? Jeśli jest tam grzejnik, to wrazie jakiejś awarii kanalizacji... nie chce się mi myśleć o kosztach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Czerwonymi ramkami zaznaczyłem braki/błędy. W drzwiach brakuje ci chyba klamki. :) A i czy w wannie znajduje sie jakiś otwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 tak, otwór i przelew jest tuż pod kamerą. a co do grzejnika to wyobraź sobie, że chyba tak ma być! to projektuje jakaś projektantka i chyba sie klient na to zgodził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 przejarana ta wanna jak nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 tak, otwór i przelew jest tuż pod kamerą. a co do grzejnika to wyobraź sobie, że chyba tak ma być! to projektuje jakaś projektantka i chyba sie klient na to zgodził :) A co z tą klamką? Chyba jej nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 zgadza się klamek nie ma ;D zanim zamieszczę poprawioną wersję, zarzucę dwie następne łazienki. tym razem najmniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Coś za bardzo się to odbija w ścianie, obniż trochę tę opcję. Umywalka wygląda jakby była "under construction"... W lustrze widać jakiś dziwny biały obiekt? Kolory wydają mi sie trochę dziwne jak na łazienkę (fiolet!) no ale ja projektantem nie jestem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 projekt najmniejszej łazienki się zmienił, więc zanim zacznę pokazywać poprawki zamieszczę łazienkę robioną jako drugą w kolejności. tutaj jest najwięcej niedociągnięć (lewitująca kabina) ale pomimo to wrzucam, bo nie wiem co zrobić z vray lightami odbitymi w lustrze (?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evening Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 te serduszka sa oblesne jak dla mnie + textura na ramie drzwi powinna byc pionowa a nie pozioma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masterloko Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Mi sie prysznic podoba. kolorystyka niestety nie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi