Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Tym razem zamiast kuchni łazienka. Modele moje z wyjątkiem drzewka. Render prosto z vraya bez postprodukcji. Piszcie co można jeszcze poprawić.

Pozdr!

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta wanna coś strasznie nisko, nie? Jakoś tak jakby była wbudowana w ziemię. Na suficie masz jakąś dziwną "kropeczkę".

Za wanną, a przed drzewkami jest jeszcze trochę miejsca, postaw tam jakiś szampon, mydło lub gąbkę. Pod umywalką możesz jeszcze zrobić małą szafeczkę, może być w połowie otwarta, a w środku jakiś ręcznik. Hym, a to okno jest do podziwiania widoków na zewnątrz czy też odwrotnie? :D

PS: Bardzo ładne drzewka, szkoda, że nie Twoje.

Napisano
  • Autor

Bardzo ładne drzewka, szkoda, że nie Twoje.

no właśnie...chyba najładniejsze z tego wszystkiego

Na pewno dorobię parę szczegółów. Te dziwne kropki to diody w płytkach, które powinny przechodzić też na sufit.

Nie wiem jeszcze co dam za oknem ale wanna jest wkuta w podłogę. Wystaje może 30cm

Dziękuję za odpowiedź

Napisano

Dorób to o czym mówiłem lub coś według własnego pomysłu, powinno wyjść całkiem nieźle. ;) Na razie czekam na koleje rendery.

Napisano
  • Autor

mam jeszcze taki, może tu coś dopatrzysz. nie dam widoku z drugiej strony bo prysznic jest do bani i muszę go jeszcze poprawić

Napisano

A do czego te kratki wentylacyjne przy wannie??

Jeśli jest tam grzejnik, to wrazie jakiejś awarii kanalizacji... nie chce się mi myśleć o kosztach...

Napisano

Czerwonymi ramkami zaznaczyłem braki/błędy. W drzwiach brakuje ci chyba klamki. :) A i czy w wannie znajduje sie jakiś otwór?

Napisano
  • Autor

tak, otwór i przelew jest tuż pod kamerą.

a co do grzejnika to wyobraź sobie, że chyba tak ma być! to projektuje jakaś projektantka i chyba sie klient na to zgodził :)

Napisano
tak, otwór i przelew jest tuż pod kamerą.

a co do grzejnika to wyobraź sobie, że chyba tak ma być! to projektuje jakaś projektantka i chyba sie klient na to zgodził :)

A co z tą klamką? Chyba jej nie ma...

Napisano
  • Autor

zgadza się klamek nie ma ;D

zanim zamieszczę poprawioną wersję, zarzucę dwie następne łazienki. tym razem najmniejsza

Napisano

Coś za bardzo się to odbija w ścianie, obniż trochę tę opcję. Umywalka wygląda jakby była "under construction"... W lustrze widać jakiś dziwny biały obiekt? Kolory wydają mi sie trochę dziwne jak na łazienkę (fiolet!) no ale ja projektantem nie jestem. :)

Napisano
  • Autor

projekt najmniejszej łazienki się zmienił, więc zanim zacznę pokazywać poprawki zamieszczę łazienkę robioną jako drugą w kolejności. tutaj jest najwięcej niedociągnięć (lewitująca kabina) ale pomimo to wrzucam, bo nie wiem co zrobić z vray lightami odbitymi w lustrze (?!)

Napisano

te serduszka sa oblesne jak dla mnie + textura na ramie drzwi powinna byc pionowa a nie pozioma ;)