petersen Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Witam, Mam problem: używając Mentala i jego Arch&Design materials zauważyłem, że po wybraniu z selecta danego materiału np. chrome nie ładuje się on. Wiecie może co zrobic, żeby te materiały się ładowały? Dzięki
Temporal Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Ale w jakim sensie nie laduje? To sa presety one tylko zmieniaja parametry w archu. Jak wezmiesz np glassa i to wyrenderujesz to szklo czy nadal szara kulke? No chyba ze faktycznie sie cos zrypalo i ci prestety nie dzialaja to wtedy juz nie pomoge.
patry Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Też tak miałem niekiedy w maxie 9 (musiałem resetować maxa). Teraz w v2008 już mi się tak nie robi... :)
petersen Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Temporal: Masz absolutnie rację, z tym że właśnie presety się nie ładują. Niezależnie czy wybieram szkło czy chrom, ustawienia są zawsze takie same. Sprawdziłem ścieżki do materiałów w maxie ale są poprawne. patry: tak właśnie mam w maxie 9, restart nic nie daje. Zazdroszczę maxa 2008 :)
Rekomendowane odpowiedzi