Nowi Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 Witam serdecznie na wstępie chciałbym wszystkich przywitać i życzyć powodzenia a przede wszystkim wytrwałości. Odnośnie mojego tematu, przeglądając wypowiedzi innych i ich pomysłom zauważyłem lepsze i gorsze niektóre bardzo dobre tylko zastanawia mnie jedno jak to wszystko wyjdzie :P Dlatego postanowiłem ukrócić wodze fantazji i nie startować z czymś niewykonalnym, tyczy się to głównie umiejętności i możliwości sprzętowych i zdecydowałem się na jedno proste pomieszczenie "Toaletę". Każdy na pewno kiedyś był w publicznej toalecie niższego standardu, bród, walający sie papier, popękane kafelki, bazgroły. Właśnie w niej rozegra się tragiczna w skutkach scena porachunków między dwoma postaciami. Nie zamierzam pokazywać bezpośredniej walki lecz jedynie jej ślady pozostawione w całym pomieszczeniu, a jedynie cień będzie pokazywał tragiczny koniec niefortunnego spotkania. Pozdrawiam mam nadzieję że za bardzo sie nie rozpisałem :P Powodzenia nie wiem jak wy ale ja sie zabieram za modelowanie :)
Destroyer Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 ech jak tajemniczo :) ciekaw jestem jak to przedstawisz powodzenia
piksar Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 hehe modelowania niewiele - wszystko w teksturach - powodzenia
Nowi Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 fikołek -> właśnie taki efekt chcę uzyskać jak najbardziej tajemniczy a zarazem jak tylko spojrzysz będziesz wiedział co sie tam stało i jak przebiegała cała sytuacja ;) Czy wyjdzie to sie okaże :D piksar -> może i modeli będzie nie wiele ale chcę wymodelować dużo detali jak pęknięcia pokrzywione kafelki rozpadająca sie kabina popękany zlew żeby wszystko wyglądało realistyczniej ale teksturki to podstawa :D
Rekomendowane odpowiedzi