Napisano 12 Grudzień 200717 l jestem kolegą ttaaddkkaa z mieszkania i to ja pierwszy wymyśliłem żeby zrobić samsona. narysowałem pierwszy koncept art, dodałem konia. oto dowód: z góry dziękuję za wszelkie komentarze.
Napisano 12 Grudzień 200717 l podaj adres - od razu wyslemy wszystkie nagrody bo nie ma sensu żeby inni się dalej męczyli ;) - a tak poważnie ... bierzesz udział w bitwie czy tylko tak sobie wrzuciłes ten obrazek ?
Napisano 12 Grudzień 200717 l Autor oczywiście ze na poważnie. adres: Lipoowa 952 34-324 woj. Śląskie POLAND
Napisano 12 Grudzień 200717 l samson nie potrzebowal do tego konia btw. co na to twoj kolega ttaaddeekk???
Napisano 12 Grudzień 200717 l Taaddeek nadales conceptowi calkiem nowej perspektywy :D. Sklaniam sie zeby autor watku pomyslal nad wizja Tadka heheh. To tak na rozluznienie klimatu. Nieliczy sie tytul watku a praca finalna zycze powodzenia :D. Tadka mozliwosci znamy teraz czas abys pokazal swoje :).
Napisano 12 Grudzień 200717 l No własnie kazdy se moze zrobic temat o dzieciaku i tak samo go nazwac. Wazne zeby ten dzieciak sie czyms roznil (a zapewniam ze bedzie tak zawsze) :P