Napisano 13 Grudzień 200717 l wiem ze to ktos z forum ale mi nick z glowy wylecial... chyba SansSerif ale nie jestem pewien
Napisano 13 Grudzień 200717 l http://www.hoppearchitektura.pl/architektura_wnetrz/projekt_01/projekty.html
Napisano 13 Grudzień 200717 l Autor Pinero raczej ? podobny styl :) Wybacz Pinero. EDIT: zbaranialem, szukam user'a Pinero i znajduje topic'i gdzie sie wypowiadal ale kiedy je przegladam to nie moge go tam znalezc? zmienil nick? jesli tak to na jaki?
Napisano 13 Grudzień 200717 l Autor znalazlem Pinero na liscie uzytkownikow ale nie ma zadnych jego postow, o co chodzi?
Napisano 13 Grudzień 200717 l Pinero wykasowal swoj wczesniejszy profil na prosbe i teraz stworzyl nowy z tym samym nickiem, dlaego nie znajduje jego wczesniejszych postow
Napisano 14 Grudzień 200717 l Tak offtopowo zapytam - po co kasować profil i zakładać nowy z tym samym nickiem??
Napisano 15 Grudzień 200717 l Ok ;) t0m3k> jeśli mogę spytać skąd to pytanie o autora obrazka i w ogóle co to za intryga?? :>
Napisano 15 Grudzień 200717 l Autor ktos w pracy rozeslal "link z fajnymi renderami" i przypomnialo mi sie ze widzialem to juz na forum ale nie wiedzialem kto je ztobil, chcialem tez wytropic strone Pinero po wiecej :) no chyba ze Pinero i Pan Michal Hoppe to ta sama osoba to juz mam strone.