Last Soldier Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 W pierwszej kolejności chce sie ze wszystkimi przywitac to mój pierwszy post na forum. Mam pytanie czy da sie w jakiś sposób importowac pliki z modelami maxa z starszych werjsi do 9?
Tomala Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Jak masz pliki w formacie max to nawet nie musisz importować otworzysz je w nowszej wersji normalnie. Witaj na forum, pozdrawiam.
idrilelril Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Może Ci się pokazać komunikat, ale nie przejmuj się. On tylko informuje, że plik jest ze starszej wersji.
Scottero Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Ale jesli chcesz modele z nowszej wersji otworzyc w starszej, bedziesz mial sporawe problemy- max nie jest kompatybilny wstecz ;)
fantom15 Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 A ja mam pytanie takie. Czy da się importować pliki maxa do otworzonego już projektu ?? Tj. mam zrobiony podstawowy pokój i chce zaimportować do tego projekt model fotela, który przed chwilą zrobiłem, ale niestety gdy biorę import wyskakuje komunikat, że rozszerzenie pliku jest nie poprawne :( . Czy jest na to jakiś inny sposób ??
fantom15 Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Thx lpshinoda :) . Wszystko działa jak należy :D .
Rekomendowane odpowiedzi