Napisano 13 Grudzień 200717 l W pierwszej kolejności chce sie ze wszystkimi przywitac to mój pierwszy post na forum. Mam pytanie czy da sie w jakiś sposób importowac pliki z modelami maxa z starszych werjsi do 9?
Napisano 14 Grudzień 200717 l Jak masz pliki w formacie max to nawet nie musisz importować otworzysz je w nowszej wersji normalnie. Witaj na forum, pozdrawiam.
Napisano 17 Grudzień 200717 l Może Ci się pokazać komunikat, ale nie przejmuj się. On tylko informuje, że plik jest ze starszej wersji.
Napisano 17 Grudzień 200717 l Ale jesli chcesz modele z nowszej wersji otworzyc w starszej, bedziesz mial sporawe problemy- max nie jest kompatybilny wstecz ;)
Napisano 11 Styczeń 200817 l A ja mam pytanie takie. Czy da się importować pliki maxa do otworzonego już projektu ?? Tj. mam zrobiony podstawowy pokój i chce zaimportować do tego projekt model fotela, który przed chwilą zrobiłem, ale niestety gdy biorę import wyskakuje komunikat, że rozszerzenie pliku jest nie poprawne :( . Czy jest na to jakiś inny sposób ??