Napisano 16 Grudzień 200717 l Czesc. Praca ta powstala w trakcie poszukiwania tematu na temat piekla. Mozna krytykowac a nawet trzeba. Czesc.
Napisano 16 Grudzień 200717 l prosze o zapoznanie sie z nazewnictwem watkow. (regulamin) sa tylko 3 kategorie watkow. prosze sie o dostsowanie :)
Napisano 16 Grudzień 200717 l ;] Skały zrobiłeś bardzo dobrze, wydobyłeś strukturę i kolorystycznie wszystko gra ale mam kilka uwag od siebie: Kompozycja, widziało by mi się to w panoramicznym formacie, jak włączyłem obrazek, chciałem przewinąć w bok ;P, linie skał tworzą perspektywę i kierują wzrok w stronę ciemności, głębi tej jaskini, której nie widać na obrazku, w jednej trzeciej szerokości dał bym punkt zbiegu, i tą ową ciemność a przed nią tego gostka z pochodnią. Od pochodni nie ma żadnego światła, można by oświetlić chociaż lekko kolesia i ziemie dookoła niego. Tak jak już wyżej pisałem, skałki rewelacja ale brakuje jednak czegoś ;] Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200717 l ale klimat to miazdzy- fajnie ze nie zrobiles typowego piekla gdzie plynie lawa, i panuja tylko czerwono-zolte odcienie. Mnie natomiast drazni sam ludek-jakis taki na odwal zrobiony, przy tym oswietleniu nie powinien byc chyba czarny, dodatkowo go jeszcze pochodnia oswietla- porpacuj nad tym. A klimat pracki naprawde swietny, jak tak mialoby wygladac pieklo to ja pier*ole;]
Napisano 16 Grudzień 200717 l Dodałbym spory kawał kadru z prawej, a pochodnia nic nie oświetla. Skały dają dziwny efekt zepsutej perspektywy... ale są wykonane bardzo klimatycznie.
Napisano 17 Grudzień 200717 l Autor Czesc, Dzieki za komentarze. Jest to concept piekla do gry, nad ktora pracuje. To jest tez dosyc szybka praca i nie rozczulalem sie nad pochodnia, czy swiatla, ktore powinno dawac od niej. Skaly taz sa nie oswitlone bo sa oddalone. Chodzilo o zlapanie pomyslu na szybko.
Napisano 17 Grudzień 200717 l Ta proporcja czlowieka do skal i samo wykonanie skal daje naprawde klaustrofobiczny klimat. Nie chcialbym sie tam znalezc :) Super. Co do kompozycji, faktycznie jakas nieskonczona, ale wydaje mi sie, ze tu tworzy to surowy, realistyczny efekt i tym straszniej i zimniej jest.
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor Czesc. Dzieki za pare slow. Tak naprawde to jest wieksze, ale nie moge wszystkiego pokazac. Czesc.