WojciechNowakowski Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Czesc. Praca ta powstala w trakcie poszukiwania tematu na temat piekla. Mozna krytykowac a nawet trzeba. Czesc.
ortheza Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 prosze o zapoznanie sie z nazewnictwem watkow. (regulamin) sa tylko 3 kategorie watkow. prosze sie o dostsowanie :)
masz)rum Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 ;] Skały zrobiłeś bardzo dobrze, wydobyłeś strukturę i kolorystycznie wszystko gra ale mam kilka uwag od siebie: Kompozycja, widziało by mi się to w panoramicznym formacie, jak włączyłem obrazek, chciałem przewinąć w bok ;P, linie skał tworzą perspektywę i kierują wzrok w stronę ciemności, głębi tej jaskini, której nie widać na obrazku, w jednej trzeciej szerokości dał bym punkt zbiegu, i tą ową ciemność a przed nią tego gostka z pochodnią. Od pochodni nie ma żadnego światła, można by oświetlić chociaż lekko kolesia i ziemie dookoła niego. Tak jak już wyżej pisałem, skałki rewelacja ale brakuje jednak czegoś ;] Pozdrawiam
nicponim Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 ale klimat to miazdzy- fajnie ze nie zrobiles typowego piekla gdzie plynie lawa, i panuja tylko czerwono-zolte odcienie. Mnie natomiast drazni sam ludek-jakis taki na odwal zrobiony, przy tym oswietleniu nie powinien byc chyba czarny, dodatkowo go jeszcze pochodnia oswietla- porpacuj nad tym. A klimat pracki naprawde swietny, jak tak mialoby wygladac pieklo to ja pier*ole;]
SzU Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Dodałbym spory kawał kadru z prawej, a pochodnia nic nie oświetla. Skały dają dziwny efekt zepsutej perspektywy... ale są wykonane bardzo klimatycznie.
WojciechNowakowski Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Czesc, Dzieki za komentarze. Jest to concept piekla do gry, nad ktora pracuje. To jest tez dosyc szybka praca i nie rozczulalem sie nad pochodnia, czy swiatla, ktore powinno dawac od niej. Skaly taz sa nie oswitlone bo sa oddalone. Chodzilo o zlapanie pomyslu na szybko.
leander Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Ta proporcja czlowieka do skal i samo wykonanie skal daje naprawde klaustrofobiczny klimat. Nie chcialbym sie tam znalezc :) Super. Co do kompozycji, faktycznie jakas nieskonczona, ale wydaje mi sie, ze tu tworzy to surowy, realistyczny efekt i tym straszniej i zimniej jest.
WojciechNowakowski Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Czesc. Dzieki za pare slow. Tak naprawde to jest wieksze, ale nie moge wszystkiego pokazac. Czesc.
Rekomendowane odpowiedzi