Gość Czarnystefan Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 witam, ostatnio po godzinach zacząłem mazać sobie nową pracę (ostatnio mnie wzięło na steampunk'owe klimaty) i wydaje mi sie, ze ciekawie byłoby znać waszą opinie jeszcze podczas jej tworzenia. rysunek ma jeszcze charakter mocno szkicowy, ale ogólne założenia już widać. wszystkie pomysły i konstruktywna krytyka mile widziane:) dzięki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 kurcze człowieku, chciałbym coś powiedzieć ale wiem że ty i tak sobie lepiej poradzisz ;] Zapowiada sie zadowalająco dobrze, miło zobaczyć taką prackę w trakcie tworzenia bo domyślam się jak będzie wyglądała ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 to samo na mysli co wyżej ...twarz to jusz mi sie podoba ...ale cosik od siebie dodam - ręke z rewolwerem jakos inaczej może ustaw(bardziej luzno )? i ten mur może przesuń ( moze wb w prawo ) ...czekam na upek hoho ajak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 twarz jest przesliczna! :D i moze troszke oczka krzywe ale to nic ;p ogolem imo jest za duzo czystej czerni..... o ile na panience juz tak ja chcesz klimatycznie podkreslic moze w tle troche przygasic wszystko szarosciami....?? dal bym mgle ogolem, by wyciagnac panne calkowicie na przod obrazka.... czekam na wiecej bo szykuje sie naprawde MOc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 faktycznie zapowiada sie zajeb...:) choc mam dwie sugestie. pierwsza rzecz to horyzont dla tla jest chyba odrobinke za wysoko i mam wrazenie, ze nie gra do konca z panienka... (ale to takie zboczenie architektoniczne wiec moze sie czepiam). a druga rzecz to ja bym chetnie zobaczyl troche jakis bruszy bardziej ziarnistych na tej scianie i moze na na ciuchach.... a tak z innej beczki to dzieki jeszcze raz za te plytke, ktora mi zgrales, bo dopiero ostatnio mialem okazje ja przejzec jakos uwazniej i jest mistrzowska!!!!:) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 a tak z innej beczki to dzieki jeszcze raz za te plytke, ktora mi zgrales, bo dopiero ostatnio mialem okazje ja przejzec jakos uwazniej i jest mistrzowska!!!!:) podziel sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Podoba mi się takie jak jest, nawet nie musisz kończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Kończ kończ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 dzięki panowie, przed świętami już chyba nie uda mi się tego ruszyć, ale jak tylko będę miał wolną chwile, to postaram się wprowadzić w życie kilka rzeczy które zauważyliście:) masz)rum> czy będzie wyglądało to sie okaże:P janko> z ręką będę jeszcze walczył - metodą prób i błędów - zobaczymy co wyjdzie... a ściana chyba zostanie mniej więcej tak jak jest, w założeniu ta kobitka szykuje sie do napadu i nie byłoby fajnie gdyby było ją całą widać:P daroz> tak mniej-więcej będę chciał zrobić. co do czerni to wyszła po podciągnięciu kontrastu, będę się starał ją niwelować podczas dalszych etapów pracy. lordziebiernacu> dziękuje za uwagę dotyczącą horyzontu, na pewno to zmienię (a przynajmniej się postaram:)). co sie tyczy pędzli, to na tyśąćpińcet procent będzie bardziej brudno... niestety nie potrafię finalnie swoich prac utrzymać w czystości:P a i cieszę sie, że płytka się podoba:) hindus> eeee tam, same gołe baby na tej płycie:P briz> chociaż jedną przydałoby się skończyć... Pablonardo> bedziem walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi