Napisano 18 Grudzień 200717 l witam, ostatnio po godzinach zacząłem mazać sobie nową pracę (ostatnio mnie wzięło na steampunk'owe klimaty) i wydaje mi sie, ze ciekawie byłoby znać waszą opinie jeszcze podczas jej tworzenia. rysunek ma jeszcze charakter mocno szkicowy, ale ogólne założenia już widać. wszystkie pomysły i konstruktywna krytyka mile widziane:) dzięki, pozdrawiam.
Napisano 18 Grudzień 200717 l kurcze człowieku, chciałbym coś powiedzieć ale wiem że ty i tak sobie lepiej poradzisz ;] Zapowiada sie zadowalająco dobrze, miło zobaczyć taką prackę w trakcie tworzenia bo domyślam się jak będzie wyglądała ;] Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200717 l to samo na mysli co wyżej ...twarz to jusz mi sie podoba ...ale cosik od siebie dodam - ręke z rewolwerem jakos inaczej może ustaw(bardziej luzno )? i ten mur może przesuń ( moze wb w prawo ) ...czekam na upek hoho ajak..
Napisano 18 Grudzień 200717 l twarz jest przesliczna! :D i moze troszke oczka krzywe ale to nic ;p ogolem imo jest za duzo czystej czerni..... o ile na panience juz tak ja chcesz klimatycznie podkreslic moze w tle troche przygasic wszystko szarosciami....?? dal bym mgle ogolem, by wyciagnac panne calkowicie na przod obrazka.... czekam na wiecej bo szykuje sie naprawde MOc.
Napisano 18 Grudzień 200717 l faktycznie zapowiada sie zajeb...:) choc mam dwie sugestie. pierwsza rzecz to horyzont dla tla jest chyba odrobinke za wysoko i mam wrazenie, ze nie gra do konca z panienka... (ale to takie zboczenie architektoniczne wiec moze sie czepiam). a druga rzecz to ja bym chetnie zobaczyl troche jakis bruszy bardziej ziarnistych na tej scianie i moze na na ciuchach.... a tak z innej beczki to dzieki jeszcze raz za te plytke, ktora mi zgrales, bo dopiero ostatnio mialem okazje ja przejzec jakos uwazniej i jest mistrzowska!!!!:) pozdrowki
Napisano 18 Grudzień 200717 l Cytat a tak z innej beczki to dzieki jeszcze raz za te plytke, ktora mi zgrales, bo dopiero ostatnio mialem okazje ja przejzec jakos uwazniej i jest mistrzowska!!!!:) podziel sie :)
Napisano 20 Grudzień 200717 l dzięki panowie, przed świętami już chyba nie uda mi się tego ruszyć, ale jak tylko będę miał wolną chwile, to postaram się wprowadzić w życie kilka rzeczy które zauważyliście:) masz)rum> czy będzie wyglądało to sie okaże:P janko> z ręką będę jeszcze walczył - metodą prób i błędów - zobaczymy co wyjdzie... a ściana chyba zostanie mniej więcej tak jak jest, w założeniu ta kobitka szykuje sie do napadu i nie byłoby fajnie gdyby było ją całą widać:P daroz> tak mniej-więcej będę chciał zrobić. co do czerni to wyszła po podciągnięciu kontrastu, będę się starał ją niwelować podczas dalszych etapów pracy. lordziebiernacu> dziękuje za uwagę dotyczącą horyzontu, na pewno to zmienię (a przynajmniej się postaram:)). co sie tyczy pędzli, to na tyśąćpińcet procent będzie bardziej brudno... niestety nie potrafię finalnie swoich prac utrzymać w czystości:P a i cieszę sie, że płytka się podoba:) hindus> eeee tam, same gołe baby na tej płycie:P briz> chociaż jedną przydałoby się skończyć... Pablonardo> bedziem walczyć.