voyager Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 19 Grudnia Anno Domini 2k7 nastąpiło historyczne wydarzenie grupy Smallgraph Otóż spotkalimy się z userem tego forum - Tomusiem. Niezwykleż rad z wymienionych mądrości ludowych postanowiliśmy uwiecznić nasze spotkanie obrazem, ów który ukazujemy światu. :P A tak na serio, to z chęcią spotkamy się z ludźmi z Wrocławia, u nas w domu, lub gdziekolwiek indziej na "herbatce" lub "kawie" :P Liczba osób ograniczona do pojemności mieszkania (ze 4-5 osób :) ) Jak ma ktoś ochotę na khmm... wymianę doświadczeń niech pisze do mnie, Ardeni'ego, lub Fargate'a 1
Ardeni Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Chętnie się wymienię znaczkami pocztowymi i naklejkami ze skórek od bananów
voyager Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Napisano 20 Grudzień 2007 Chętnie się wymienię znaczkami pocztowymi i naklejkami ze skórek od bananów, lub ktoś mi zwiedzi anal Tja, zasugerował napisanie nowego tematu, zaakceptował posta, a teraz sie ze mnie śmieje ): idę w kącik popłakać ;P Ale to jak wytrzeźwieje A w ogóle, to kto zagląda i odpisuje na tematy o tej godzinie ;)
voyager Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Napisano 20 Grudzień 2007 ej, nie osądzaj książki po okładce :P 0,7 rozrobionego fifti/fifti spirytu z cytrynką, 0,5 Sobieskiego i 0.7 Żubrówki (było na prezent :P ) a to już nie jest wstyd :)
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Nie ma to jak pójść spać o 4 i być o 8 już w pracy xD
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Brzydzimy sie alkoholu ;) potwierdzam, alkohol jest nie trendy ;)
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 potwierdzam, alkohol jest nie trendy ;) Fajnie jest być orginalnym...
Rekomendowane odpowiedzi