pol_1978 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nie wiem jak nazwać mój problem ... postaram się jakoś go opisać... przestały mi się pokazywać w obiekcie "strzałki przesuwania" chodzi mi o to że wcześniej jak chciałem przesunąć obiekt np. wzdłuż X to podświetlała mi sie strzałka w obiekcie na żółto i dany obiekt poruszał się tylko wzdłuż X a teraz przesuwa mi się po wszystkich osiach i nie podświetla się żadna oś nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem.... pokićkałem coś w ustawieniach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Wciśnij : X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol_1978 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 ja pier... DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VolleyKS Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 sa rozne tematy, ktore sa proste lecz nie ma na nie rozwiazania w FAQ, ale to juz extra pytanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 JAK NIE MA JAK SA http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041 Za takie rzeczy powinny byc banny na dzien dobry rozdawane.. az sie naucza czytac FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi