Xeor Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Wymodelowałem Sobie jedną połówkę serca. Skopiowałem Mirriorem i złączyłem Attachem w jeden obiekt. http://img513.imageshack.us/my.php?image=sercemm4.jpg ale nie potrafię połąćzyć tych dwóch w jeden, weld nie chce złapać tych vertexów. Jak zaznaczam dwa nie łapie. Łapie tylko te z tej samej połówki. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 a pomiedzy tymi polowkami nie ma czasem polygonow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Sprawdź to co napisał Zgred, jeśli nie to, to zobacz czy normalne scianek są zwrócone w tę samą stronę (chociaż powinny być - ciężko było coś popsuć pod tym względem w tego typu modelu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeor Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nie wiedziałem że tam polygonów nie może być. Już działa wszystko dzięki za pomoc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi