Gość cjk Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 wejd┐ na forum EXILE\'a on ci pomo┐e w zdobyciu obojŕtnie jakiego Vray
woldi Napisano 11 Listopad 2002 Napisano 11 Listopad 2002 mia│em podobny problem. Post ni┐ej , pod XP chodzi jak sie patrzy. Proponuje przejŠ na XP.
PENdzel Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 kazdy szanujacy sie soft graficzny jest napisany na srodowisko o komunikacji sieciowej jak NT - jesli uzywasz w95, 98, ME i tym podobnych musisz liczyc sie z tym ze niektory soft Ci nie pojdzie ... radze w200 lub XP
RadX Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Ja też mam ten problem ale pusta scena renderuje się dopiero jak coś na niej jest się wysypuje. Czyli co zmiana systemu ? to ja wole nie gorszego Brazila na, którym robi Bagiński.
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 kazdy zaawansowany render system na tzw komunikacje sieciowa ktora daje ci dopiero 32 bitowy sytem operacyjny a to dopiero NT i w gore... czy widziales zeby maya czy SI|3d chodzily na 98?... ehh,,,
Rekomendowane odpowiedzi