Napisano 24 Grudzień 200717 l Tak jak w temacie. Od paru dni mam problem z otwarcie gmaila :/ Pry przechodzeniu do odbiorczej opera co 3 sec sie przywiesza i zaczyna wczytywac od nowa i tak w kolko :/ Wie ktos cos na ten temat ?? Powiem ze caisteczka mam wlaczone. Czyszczenie historii, cache itp nic nie pomaga, nawet reinstalka nie pomaga :/ Firefox mi dzial jakby ormalnie tylko, ze wszystkie zalaczniki jakie sciagam z poczty (rar) zawsze sa z bledem :/
Napisano 24 Grudzień 200717 l Coś masz w systemie przekręcone pewnie. Ja używam Opery i wszystko działa dobrze.
Napisano 24 Grudzień 200717 l Autor :/ Takem czul :( Tylko, ze teraz nie wchodzi w gre reinstalka sys :/ Ma ktos jakis pomysl ?
Napisano 24 Grudzień 200717 l Jak masz opere to wez sobie skonfiguruj pocztę, tak, aby maile były ściągane na kompa... (Narzędzia -> Konta poczty i czatu) uzywam tego z gmailem i wsio działa jak należy. :) Inny sposób użyj IE, bo niestety prawie wszystko co się znajduje w sieci jest pisane na pod IE.. ;(
Napisano 24 Grudzień 200717 l Autor Heh nop tylk oze ie jakos tez nie ma zapedow do odczytywania Gmaila ;) Tzn tez nie dziala :/ Co do sciagania wiad na kompa hmmm jakos nie moge sie do teo przekaonac....