Napisano 25 Grudzień 200717 l Cześć. Mam mały problem . Gdy próbuje stworrzyć nowy Polygon opcją create pojawia się błąd Illegal new face. Może ktoś wie jak temu zaradzić.
Napisano 25 Grudzień 200717 l albo poly między którymi robisz nie są jednym elementem, albo twoj nowy polygon przecina jakies inne, sprawdz uklad wierzchołków w innym widoku
Napisano 25 Grudzień 200717 l pamietaj zeby zaznaczac vertexy w odpowiedniej kolejnosci przy tworzeniu polygona (zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara), sory ale nie mam innego pomyslu dlaczego mialbys miec jakis błąd poza tym co piksar pisal pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200817 l Kurde mam taki sam problem :( . Nie mam pojęcia co jest nie tak. Konkretnie to mam dziure w ścianie na drzwi i chciałem nowe polygony tam wstawic ale dupa nie da sie :( . Przesunalem sciane daleko od wszystkiego i nic, dalej illegal new face :( .
Napisano 30 Styczeń 200817 l bo nowy poligon mozna wsatwic miedzy vertexami ktore niejako sa niezamkniete, czyli dochodza do niego tylko 2 krawedzie ;C