Gość Muka Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Cześć. Mam mały problem . Gdy próbuje stworrzyć nowy Polygon opcją create pojawia się błąd Illegal new face. Może ktoś wie jak temu zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 albo poly między którymi robisz nie są jednym elementem, albo twoj nowy polygon przecina jakies inne, sprawdz uklad wierzchołków w innym widoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 pamietaj zeby zaznaczac vertexy w odpowiedniej kolejnosci przy tworzeniu polygona (zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara), sory ale nie mam innego pomyslu dlaczego mialbys miec jakis błąd poza tym co piksar pisal pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom15 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Kurde mam taki sam problem :( . Nie mam pojęcia co jest nie tak. Konkretnie to mam dziure w ścianie na drzwi i chciałem nowe polygony tam wstawic ale dupa nie da sie :( . Przesunalem sciane daleko od wszystkiego i nic, dalej illegal new face :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 bo nowy poligon mozna wsatwic miedzy vertexami ktore niejako sa niezamkniete, czyli dochodza do niego tylko 2 krawedzie ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi