Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Potrzebuje pomocy nie moge sobie poradzic z target weld, nie chce mi sie polaczyc z wybranym punktem

6f65498322aae511med.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

generalnie nie welduje się kiedy siatka źle jest zbudowana, trudno na tym obrazeczku zobaczyć co jest zle, pewnie oba verteksy są czymś oddzielone albo gdzieś jest niepotrzebna krawędź itp.. musisz kombinować

spóźnione Wesołych Świąt

Napisano
  • Autor

A jak sprawdzic ten kierunek bo jestem nowy i w 3d bawie sie dopiero od 3 dni

75c7d094a019647cmed.jpg

a moe ktos by to sprubowal POLACZYC

jak wlaczyc to pokazywanie wektorow

Napisano

Włącz pokazywanie wektorów normalnych faceów.

BTW interpunkcja polska dopuszcza, zdaje się, maksymalnie trzy wykrzyniki następujące po sobie.

Napisano

Wszyscy ciesza sie jak przychodzi ktos kto bawi sie maxem 3 dni i odrazu bombarduje pytaniami. Jeszcze jak widze 15 wykrzyknikow... Pokombinuj troche, takie problemy bedziesz miec co chwile i musisz sie nauczyc je rozwiazywac i szukac ich przyczyn. Tak sie zdobywa doswiadczenie. Gwarantuje ci ze szukanie rozwiazan jakichs problemow to najszybsza forma nauki. Od razu uprzedzam twoja odpowiedz - zakladanie watkow na forum to ne jest szukanie rozwiazania.

Chyba wlasnie zauwazylem co jest nie tak chociaz z tych screenow ciezko jest cos wywnioskowac. Wszystko gra tylko wychodzi twoja nieznajomosc 3d. Pokombinuj.

Napisano
  • Autor

Juz sobie poradzilem. dzieki wszystkim co chcieli mi pomoc

Zycze wam Wesolych Swiat

temat do zamkniecia

Napisano

Ladna puenta wyszla: pomysl troche a sam znajdziesz rozwiazanie.

PS. Ja nie chcialem ci pomoc. Ciesze sie ze to zauwazyles.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności