Napisano 25 Grudzień 200717 l Witam Potrzebuje pomocy nie moge sobie poradzic z target weld, nie chce mi sie polaczyc z wybranym punktem
Napisano 25 Grudzień 200717 l generalnie nie welduje się kiedy siatka źle jest zbudowana, trudno na tym obrazeczku zobaczyć co jest zle, pewnie oba verteksy są czymś oddzielone albo gdzieś jest niepotrzebna krawędź itp.. musisz kombinować spóźnione Wesołych Świąt
Napisano 25 Grudzień 200717 l Autor A jak sprawdzic ten kierunek bo jestem nowy i w 3d bawie sie dopiero od 3 dni a moe ktos by to sprubowal POLACZYC jak wlaczyc to pokazywanie wektorow
Napisano 25 Grudzień 200717 l Włącz pokazywanie wektorów normalnych faceów. BTW interpunkcja polska dopuszcza, zdaje się, maksymalnie trzy wykrzyniki następujące po sobie.
Napisano 25 Grudzień 200717 l Chyba powinienes usunasc poly miedzy tymi werteksami. Ale ja sie nie znam :) Pozdro!
Napisano 25 Grudzień 200717 l Wszyscy ciesza sie jak przychodzi ktos kto bawi sie maxem 3 dni i odrazu bombarduje pytaniami. Jeszcze jak widze 15 wykrzyknikow... Pokombinuj troche, takie problemy bedziesz miec co chwile i musisz sie nauczyc je rozwiazywac i szukac ich przyczyn. Tak sie zdobywa doswiadczenie. Gwarantuje ci ze szukanie rozwiazan jakichs problemow to najszybsza forma nauki. Od razu uprzedzam twoja odpowiedz - zakladanie watkow na forum to ne jest szukanie rozwiazania. Chyba wlasnie zauwazylem co jest nie tak chociaz z tych screenow ciezko jest cos wywnioskowac. Wszystko gra tylko wychodzi twoja nieznajomosc 3d. Pokombinuj.
Napisano 25 Grudzień 200717 l Autor Juz sobie poradzilem. dzieki wszystkim co chcieli mi pomoc Zycze wam Wesolych Swiat temat do zamkniecia
Napisano 25 Grudzień 200717 l Ladna puenta wyszla: pomysl troche a sam znajdziesz rozwiazanie. PS. Ja nie chcialem ci pomoc. Ciesze sie ze to zauwazyles.