Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam...

jush dawno niczego nie zamieszcza艂em wi臋c musze si臋 poprawi膰 :) Obrazek ten powsta艂 na podstawie uko艅czonego comixu Andertona, Desert Rose...mo偶e nied艂ugo zreszt膮 jak go posklejam to wrzuce na forum...ja wybra艂em jeden z wielu obrazk贸w i pocolorowa艂em go...:)

1. Orginalna wersja

2-desert-rose-002.jpg

2. Wersja kt贸ra powsta艂a dzi臋ki pomocy Tigera 1313...

2-desert-rose-001.jpg

link >tutaj do wi臋kszej wersji :)

pozdrawiam [piwo] :)

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajniaste :) gratuluje wam sp贸艂ko heh spoko jest pracka, ciekzo sie patrzy jak cos jest tak ukosnie ale dobra jest git pozdro

Napisano
  • Autor

dzi臋k贸wka :P jutro zamieszcze chyba ca艂y comix...jak mi czasu starczy :)

Napisano

pobawi艂em sie phantom jeszcze chwile tym obrazkiem, ale na mnie wzorowac sie raczej nie ma co, nie jest to idea艂 kolorystyczny :)

Napisano
  • Autor

huhu...taki typowy paint :) wszystko by艂o by git gdyby posta膰 by艂a jako tako rozpoznawalna :) ale dzi臋ki...[piwo]

Napisano

no 艂adnie.. Czekam na comix :) Wersja Tigera te偶 艣wietna, tylko, 偶e sporo zmieni艂 si臋 charakter pracy. Z refleksyjnej na ekspresyjn膮.

Napisano

witam :) zamieszczam ca艂y komix, mam nadzieje, 偶e si臋 spodoba. Sorki za jako艣膰 skanu ale na szybko to wszystko by艂o :)

2-001.jpg

2-002.jpg

2-003.jpg

2-004.jpg

pozdrawiam :)

Napisano

o kolorkacg to wiesz co ci powiedzia艂em:)

A co do opowie艣ci musze j膮 przemy艣lec mo偶e p贸藕niej naisze co nieco

Pozdr

Giorgione

Napisano

SUPER. Nie wiem o co chodzi w historii, ale spokojnie wymy艣li艂em sobie par臋 w艂asnych teorii i chwa艂a Ci za rozchu艣tanie czyjej艣 wyobra藕ni.

Napisano

Koles jakiegos shiza mial, taki chyba jest moral?:) Bo jak nie to nie rozumiem:) Ale wykonanie jest przyjemne.

Napisano
  • Autor

dzi臋ki za commenty...malcovitsh...hmm raczej ander nie mia艂 jego na my艣li albo ja Twojej wypowiedzi Damianie nie rozumiem :P

a co do samego komixu...to ka偶da reflexja pasuje...ka偶de wyj艣nienie...ka偶dy to ma zrozumie膰 na sw贸j spos贸b...takie jest przes艂anie...oczywi艣cie nawi膮zuje to do outsiderstwa...ale ma to tesh g艂臋bsz膮 teorie...ale to tak jak pisa艂em...ka偶dy ma swoj膮 :)

pozdro...

Napisano

Szczerze powiedziawszy to sam rysuneczek szopowy zapowiada艂 sie lepiej niz komiks. Nie wnikam w historie, wolna interpretacja wiec nie ma co sie czepiac. Gorzej wypad艂o z rozplanowaniem kadr贸w oraz u艂o偶eniem ich w sp贸jn膮 ca艂o艣膰.Przez dobrych pare minut musialem gapic sie na niekt贸re kadry zeby zroumiec co g艂贸wna postac za rzeczy wyczynia,a to nie dobrze...Nieczytelne. Mogli艣cie sie lepiej postarac :)

Napisano

fajne, ale krotkie, ale mi sie podoba. hmm chyba nic wiecej nie napisze, bo na 2d to ja sie znam niezabardzo, ale sprawia wrazenie jakby to bylo akwarelami. bardzo fajne.

Napisano

Mi najbarzdiej podoba si臋 poza gostka trzymaj膮cego i szarpi膮cego za klamk臋(2 strona) - przypomina mi to scenk臋 z dragonball - Songo przed wystrza艂em ka-me-a-me-ha:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

1. by艂o malowane rozci臋czonym w wodzie atram臋tem , czyli tak jakby akwarel膮

2. mo偶e sposub w jaki Phantom zamie艣ci艂 komiks jest lekko dezori臋tuj膮cy, w takim ci膮gu , jak si臋 ogl膮da strony osobno to jest lepiej.

3. teori wiele , dlamnie jest o tym 偶e jak kto艣 jest samotny , to ho膰by bardzo chcia艂 z tej samotno艣ci wyj艣膰 , to bez h臋ci nawi膮zania kontaktu przez drug膮 osob臋 , pozostanie samotny.

Napisano

Nie wiem ale koles z komixu przywodzi mi na mysl ksiazki Philipa K. Dicka a zwlaszcza UBIK i inne w ktorych rzeczywistosc jest kreowana.

Kto wie czy ten koles nie jest w stanie generowac obiektow dookola siebie?. A moze siedzi sobie w domku pali spokojnie fajeczke w life-symulatorze.

Bardzo mi sie podoba ;) :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci