Napisano 27 Grudzień 200717 l Serwis CGArena opracował ciekawy kalendarz na rok 2008 złożony z popularnych prac CG. [link]
Napisano 27 Grudzień 200717 l prace jak najbardziej na tak - ale rozmieszczenie kalendariów brzydkie - wilki dzięki za linka:)
Napisano 27 Grudzień 200717 l Fatalnie :D prace typowe dla światka CG, czyli absolutny kicz i infantylizm totalny. A typografia arcy tragiczna. Czy ktoś zna rozwiązanie zagadki dlaczego na każdej stronie typo jest innych rozmiarów? O integracji typo z obrazem i jakimkolwiek myśleniu całościowym nad projektem nawet nie wspominam, bo to już chyba zbyt trudne. Ludzie wstydu nie mają. A tak na marginesie dziwi mnie, że takie badziewia pojawiają się w dziale news, czyżby forum się nie szanowało? pozdro
Napisano 27 Grudzień 200717 l i jeszcze jedno.... dlaczego kalendarium wędruje z miejsca na miejsce po całej tapecie? Rozumiem, że to kalendarz dla lubiących częstą reorganizacje tudzież dezorganizacje pracy:D teraz będą mieli pretekst, by co miesiąc inaczej rozmieszczać ikonki na pulpicie:D brawo!
Napisano 27 Grudzień 200717 l Z tym kiczem to może przesadziłeś, ot co nic specjalnego, ale kicz to za mocne słowo. Prace są ładne, ale faktycznie zbyt takie CG, nie czuć tutaj w ogóle polotu, artyzmu. Pod resztą się podpisuje.
Napisano 27 Grudzień 200717 l ja bym dostala szalu jak bym miala na ta kwietniowa strone patrzec przez wiecej niz 5 minut :/
Napisano 27 Grudzień 200717 l Na każdy miesiąc możemy ustawić każdą prace, ale to nie zmienia faktu że ten cały kalendarz to nic specjalnego podoba mi sie to co jest tu przedstawione jako czerwiec i październik, rozmieszczenie samego kalendarza na obrazkach jest do niczego niestety.