Napisano 27 Grudzień 200717 l Cóż...to moja pierwsza, bardziej ambitna praca... Narazie zamieszczam tylko render okien, ale wkrótce zamieszcze coś więcej. W ogóle witam wszystkich tu zgromadzonych ;)
Napisano 27 Grudzień 200717 l No podoba mi się ... ale ja sie nie znam :] A to będzie pokój twój czy jakaś Vizka ?
Napisano 28 Grudzień 200717 l napisz czym bedziesz ręderzyć, spróbuj zwiększyć kąt kamery ale to już do renderów, a co do modeli to wygląda nieźle jak dla mnie (novicjusza), ale zobaczymy z materiałami
Napisano 6 Styczeń 200817 l Autor update: oczywscie zostalo jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale ogolny zarys juz jest ;) teraz zostala kwestia bardziej szczegolowych obiektow ale jakze waznych dla odbioru...
Napisano 6 Styczeń 200817 l Mi się podoba :) Tylko mam jakieś wrażenie że ściana z oknem też jest przechylona... ? :P pozdrawiam
Napisano 6 Styczeń 200817 l Fajnie to wygląda. A co z tymi "panelami" na ścianie, mają mieć różne szerokości poszczególne elementy?
Napisano 8 Styczeń 200817 l Autor wlasciwie to nie są panele jako takie, to są zwykle dechy ;) i w rzeczywistosci mają różne szerkosci...co zrobić :)
Napisano 8 Styczeń 200817 l Jak na początkującego to całkiem całkiem:) Ten włącznik światła przydałoby się przesunąć bliżej drzwi - będzie wygodniej:P Co do samego rozmieszczenia mebli uważam że jest mało praktycznie i niezbyt funkcjonalnie. Siedząc przy biurku tyłem do okna uniemożliwiamy wykorzystanie naturalnego światła wpadającego przez okno...I ten nieszczęsny kaloryfer na ścianie:P Mimo to pracuj dalej - czekam na update:) Pozdr
Napisano 11 Styczeń 200817 l Światło dziwnie Ci przy oknie przechodzi, oświetla punktowo ramę nad oknem, ale pewnie to przez niskie ustawienia.