Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cóż...to moja pierwsza, bardziej ambitna praca...

Narazie zamieszczam tylko render okien, ale wkrótce zamieszcze coś więcej.

W ogóle witam wszystkich tu zgromadzonych ;)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No podoba mi się ... ale ja sie nie znam :] A to będzie pokój twój czy jakaś Vizka ?

Napisano

napisz czym bedziesz ręderzyć, spróbuj zwiększyć kąt kamery ale to już do renderów, a co do modeli to wygląda nieźle jak dla mnie (novicjusza), ale zobaczymy z materiałami

Napisano
  • Autor

update:

oczywscie zostalo jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale ogolny zarys juz jest ;) teraz zostala kwestia bardziej szczegolowych obiektow ale jakze waznych dla odbioru...

rend16rbn2.jpg

Napisano

Mi się podoba :) Tylko mam jakieś wrażenie że ściana z oknem też jest przechylona... ? :P

pozdrawiam

Napisano

Fajnie to wygląda. A co z tymi "panelami" na ścianie, mają mieć różne szerokości poszczególne elementy?

Napisano
  • Autor

wlasciwie to nie są panele jako takie, to są zwykle dechy ;) i w rzeczywistosci mają różne szerkosci...co zrobić :)

Napisano

Jak na początkującego to całkiem całkiem:) Ten włącznik światła przydałoby się przesunąć bliżej drzwi - będzie wygodniej:P Co do samego rozmieszczenia mebli uważam że jest mało praktycznie i niezbyt funkcjonalnie. Siedząc przy biurku tyłem do okna uniemożliwiamy wykorzystanie naturalnego światła wpadającego przez okno...I ten nieszczęsny kaloryfer na ścianie:P Mimo to pracuj dalej - czekam na update:)

Pozdr

Napisano

Światło dziwnie Ci przy oknie przechodzi, oświetla punktowo ramę nad oknem, ale pewnie to przez niskie ustawienia.