General Straw Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 ...jaka jest kazdy widzi :) Teraz chyba zaczne robic nieorganiczne rzeczy, tylko nie mam pomyslu co zrobic po skrzyni. Wiadro ? :D 68 trojkatow (modelowanie kilka min moze mniej :D ) 512x512 tekstura. Zeskalowac zawsze mozna :)
Phantom Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 pikna robota...pikna textura...piknie wszystko...zero zastrzeżeń...zero zbędnego commenta :) pozdrawiam...[piwo]
giorgione Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Mimo straszniej oszczędności na trójkątach efekt jest znakomity:d No ale co innego można było oczekiwać od takiej znakomitości kat Ty :D Pozdr Giorgione
Nimrod Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Świetne! Perfekcyjna jakość i oszczędność, jak na Generała przystało.
Ufooox Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 nie bede komentowac mistrza bo nie zostyalem do tego stworzony... powiem jedno super....
Pablo Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 piekna robota !!... co tu jeszcez dodac? :) pozdr
Bremen Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Kapitalne :)...najbardziej to podoba mi sie klodka :)
Dr. eA Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Jestem zaskoczony jak mozna wykonac zwykla skrzynie:)
General Straw Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 a prosze bardzo... akurat ta tekstura gorzej sie prezentuje osobno niz na modelu ale co tam :)
darkelf Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 hi, moge sie przyczepic? dziurka z klodka sie nie zgadza LOL :D... ale nie ,tak na serio to fajnie... i mam pytanie, jak robiles te wzorki - recznie rysowales, czy jakies mirrory/kurwy :P...
General Straw Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 brushem na oko je rysowalem a potem bevel.
Chris Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Wyj...ana w kosmos! Ja tez tak chce! :P A co ze szczepanem? Dokonczysz go? Szkoda takiego modelu...
Rekomendowane odpowiedzi