Napisano 6 Styczeń 200421 l ...jaka jest kazdy widzi :) Teraz chyba zaczne robic nieorganiczne rzeczy, tylko nie mam pomyslu co zrobic po skrzyni. Wiadro ? :D 68 trojkatow (modelowanie kilka min moze mniej :D ) 512x512 tekstura. Zeskalowac zawsze mozna :)
Napisano 6 Styczeń 200421 l pikna robota...pikna textura...piknie wszystko...zero zastrzeżeń...zero zbędnego commenta :) pozdrawiam...[piwo]
Napisano 6 Styczeń 200421 l Mimo straszniej oszczędności na trójkątach efekt jest znakomity:d No ale co innego można było oczekiwać od takiej znakomitości kat Ty :D Pozdr Giorgione
Napisano 6 Styczeń 200421 l nie bede komentowac mistrza bo nie zostyalem do tego stworzony... powiem jedno super....
Napisano 7 Styczeń 200421 l Autor a prosze bardzo... akurat ta tekstura gorzej sie prezentuje osobno niz na modelu ale co tam :)
Napisano 7 Styczeń 200421 l hi, moge sie przyczepic? dziurka z klodka sie nie zgadza LOL :D... ale nie ,tak na serio to fajnie... i mam pytanie, jak robiles te wzorki - recznie rysowales, czy jakies mirrory/kurwy :P...
Napisano 10 Styczeń 200421 l Wyj...ana w kosmos! Ja tez tak chce! :P A co ze szczepanem? Dokonczysz go? Szkoda takiego modelu...