mileS Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 Gdzie tylko widziałem poprawiłem , jeśli coś zauważycie to piszcie , a i przy okazji jak macie jakiś pomysł na scenę żeby mozna było uznać to za finished to też się udzielajcie :D Dzieki pozdrO
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Ogolnie wszystko fajne ale lae ale... ja bym postrzepil troche drewno.. bo widze ze metal zrobiles troche przyrdzewialy a drewno jest jak nowe... nia pasi mi to tylko. ale reszta zajefajna!!
mileS Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 hmmm na razie narzuciłem na główną belkę noise jest lepiej ? Bo jak nie to będę musiał się vertexami bawił albo popróbował z tym displace .
Norwag Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 wszystko jest bardzo fajne poza tym czyms http://img180.imageshack.us/my.php?image=balistalinaik4.jpg wg mnie to niema szans na utrzymanie sie w takim splocie a tym bardziej na sprezynowanie wsadzonego kija (zakladajac jednak ze sie to trzyma kupy to kij bedzie jechal do gory podczas naciagania i niewroci sam do poprzedniego polozenia)
keraj37 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Material na glownej belce zdecydowanie lepszy, fajnie!
Rekomendowane odpowiedzi