Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!

Pierwsza pracka w tym roku - pierwsze koty za płoty :)

Pierwsza z pięcioksiągu White'a. Miała być magia i delikatny klimat. Ilustracje wewnętrzne ma do roboty Mayk i myślę, że wyjdzie z tego kawałek fajnej książeczki.

Wspomógł mnie Poser, którego zrzutę załączam.

Wszelkie komentarze mile widziane.

Pozdrówka!!!

poserekboyoo7.jpg

mieczdlakrlads4.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szata troche zbyt obcisla i kolorki Maronskie ;] ale mi sie podba - tak praiwe 3d calosc wyszla

Napisano

mily dla oka obraz z dzieciecych fantazji ( tylko napis nie pasuje tzn nie pasuje do fantazji ;) )

Napisano

Ogolnie fajnie. Ale kolorystyka jak dla mnie zbyt jaskrawa, calosc taka cukierkowa wyszla i bez charakteru, malo klimatyczna.

Gdybys bardziej poprawcowal nad kolorystyka, przygasil ja nieco w niektorych miescach - ustawil saturacje, jakos zroznicowal cala prace (1, 2 plan, tlo) to na pewno praca by zyskala jeszcze bardziej.

Napisano
  • Autor

Hej!

Omen : dzięki mistrzu. Z szatą racja ale już nie poprawiam bo klepnięta :)

delf77 : Typo się poprawi. Ja nie cierpię typo!!!!!!!!!!!

grass : ale najgorsze chyba to typo nie jest co nie? :):):)

Levan : Można by się jeszcze pobawić tą pracą to fakt ale i tak jestem zadowolony bo robiłem ją na posylwestrowym kacu :) a trzeba myśleć o następnych.

mayk : no kurde jasne, że pewnie :)

janko1987 : Dzięki Janko ale ręka mi latała jak szalona i mało malowałem a dużo teksturowałem.

Pozdrówki!!!

.

DaRoZ : dzięki a jak idzie babka?

Napisano
DaRoZ : dzięki a jak idzie babka?

nie ma za co :) wstrzymam sie jeszcze przed podjeciem jakichkolwiek krokow bo cos nie idzie mi nic ostatnio :) ale na spokojnie z nia powalcze dzis cos mazne cwiczeniowego co by mnie na nogi postawilo, dzieki ze pamietasz, pozdrawiam

Napisano
ale i tak jestem zadowolony bo robiłem ją na posylwestrowym kacu :) a trzeba myśleć o następnych.

następnych sylwestrach czy kacach? hehe ;)

Napisano

moronski typo jest spoko , mi tylko sie skojarzylo ze w dzieciecych fantazjach nigdy mi sie nie wyswietlaly napisy :) :) :)

Napisano

technicznie bez zarzutu, kolory może trochę za jaskrawe imo.. szkoda, że obrazek trochę zwodzi co do ujęcia książki (kto czytał ten wie, że nie jest to bynajmniej "klasyczna trawestacja w klimacie gatunku" ;-)