maronski Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Hej! Pierwsza pracka w tym roku - pierwsze koty za płoty :) Pierwsza z pięcioksiągu White'a. Miała być magia i delikatny klimat. Ilustracje wewnętrzne ma do roboty Mayk i myślę, że wyjdzie z tego kawałek fajnej książeczki. Wspomógł mnie Poser, którego zrzutę załączam. Wszelkie komentarze mile widziane. Pozdrówka!!!
OmeN2501 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Szata troche zbyt obcisla i kolorki Maronskie ;] ale mi sie podba - tak praiwe 3d calosc wyszla
delf77 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 nie podoba mi sie ten napis , mysle ze ciut nie pasuje swoim charakterem
grass Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 mily dla oka obraz z dzieciecych fantazji ( tylko napis nie pasuje tzn nie pasuje do fantazji ;) )
Levan Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Ogolnie fajnie. Ale kolorystyka jak dla mnie zbyt jaskrawa, calosc taka cukierkowa wyszla i bez charakteru, malo klimatyczna. Gdybys bardziej poprawcowal nad kolorystyka, przygasil ja nieco w niektorych miescach - ustawil saturacje, jakos zroznicowal cala prace (1, 2 plan, tlo) to na pewno praca by zyskala jeszcze bardziej.
janko1987 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 nie no w każdej twojej pracce bogactwo motywów texturowych powala :)
maronski Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 Hej! Omen : dzięki mistrzu. Z szatą racja ale już nie poprawiam bo klepnięta :) delf77 : Typo się poprawi. Ja nie cierpię typo!!!!!!!!!!! grass : ale najgorsze chyba to typo nie jest co nie? :):):) Levan : Można by się jeszcze pobawić tą pracą to fakt ale i tak jestem zadowolony bo robiłem ją na posylwestrowym kacu :) a trzeba myśleć o następnych. mayk : no kurde jasne, że pewnie :) janko1987 : Dzięki Janko ale ręka mi latała jak szalona i mało malowałem a dużo teksturowałem. Pozdrówki!!! . DaRoZ : dzięki a jak idzie babka?
DaRoZ Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 DaRoZ : dzięki a jak idzie babka? nie ma za co :) wstrzymam sie jeszcze przed podjeciem jakichkolwiek krokow bo cos nie idzie mi nic ostatnio :) ale na spokojnie z nia powalcze dzis cos mazne cwiczeniowego co by mnie na nogi postawilo, dzieki ze pamietasz, pozdrawiam
lisu Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 ale i tak jestem zadowolony bo robiłem ją na posylwestrowym kacu :) a trzeba myśleć o następnych. następnych sylwestrach czy kacach? hehe ;)
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 ładna praca szczególnie otoczenie robi wrażenie,
grass Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 moronski typo jest spoko , mi tylko sie skojarzylo ze w dzieciecych fantazjach nigdy mi sie nie wyswietlaly napisy :) :) :)
shin Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 technicznie bez zarzutu, kolory może trochę za jaskrawe imo.. szkoda, że obrazek trochę zwodzi co do ujęcia książki (kto czytał ten wie, że nie jest to bynajmniej "klasyczna trawestacja w klimacie gatunku" ;-)
Rekomendowane odpowiedzi