Napisano 7 Styczeń 200421 l Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512. Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine. thx
Napisano 18 Styczeń 200421 l Autor Originally posted by Anonymous Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512. Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine. thx Z własnego doświadczenia mówię że Tablet jest bardzo ale to bardzo kiepski. Jest mało kompatybilny z programami windowsowymi, działa w miarę dobrze pod linuchem! A windowsie ja używalem go po 98, 2k, i xp i mialem z nim problemy, z nie wiadomych przyczyn kursor uciekal poza ekran i działo się to notorycznie! Dlatego sprzedaję ten tablet i kupuje Wacoma! tojest marka! to jet tablet!
Napisano 18 Styczeń 200421 l Liftec to słabe tablety, jesli juz kupowac to wacomy, a jesli brakuje pieniazkow to nawet pentagramy lepiej wypadaja, mimo ze do wacomów im daleko. Lifteców odradzam :)
Napisano 18 Styczeń 200421 l oj od mediona tablecika ci nie polecam juz mysza jest lepsza ;) tak samo jak nikomu nie bede aipteka polecac choc podobno lepszy od mediona ma byc ... monopol na dobre tablety ma wacom i chyba tylko wacom
Napisano 18 Styczeń 200421 l Zna ktoś stonkę z cennikiem Wacomów ?? mam zamia się zaopatrzyć w te cudo, ale nie wiem czy moja świnka zjadla juz tyle zzielonych...:D Pozdr
Napisano 18 Styczeń 200421 l Już znalazłem...ale dzienx Kłobuc :) Link: http://sklep.transit.pl/catalog/index.php?cPath=53&osCsid=c6566ea038f929faff9b768e70c9d524