Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512.

Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine.

thx

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Originally posted by Anonymous

Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512.

Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine.

thx

Z własnego doświadczenia mówię że Tablet jest bardzo ale to bardzo kiepski. Jest mało kompatybilny z programami windowsowymi, działa w miarę dobrze pod linuchem! A windowsie ja używalem go po 98, 2k, i xp i mialem z nim problemy, z nie wiadomych przyczyn kursor uciekal poza ekran i działo się to notorycznie!

Dlatego sprzedaję ten tablet i kupuje Wacoma! tojest marka! to jet tablet!

Napisano

Liftec to słabe tablety, jesli juz kupowac to wacomy, a jesli brakuje pieniazkow to nawet pentagramy lepiej wypadaja, mimo ze do wacomów im daleko. Lifteców odradzam :)

Napisano

oj od mediona tablecika ci nie polecam juz mysza jest lepsza ;) tak samo jak nikomu nie bede aipteka polecac choc podobno lepszy od mediona ma byc ...

monopol na dobre tablety ma wacom i chyba tylko wacom

Napisano

Zna ktoś stonkę z cennikiem Wacomów ?? mam zamia się zaopatrzyć w te cudo, ale nie wiem czy moja świnka zjadla juz tyle zzielonych...:D

Pozdr