Anonymous Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512. Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine. thx
Anonymous Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Napisano 18 Styczeń 2004 Originally posted by Anonymous Witam, włąśnie mam zamiar kupic sobie tablet(z allegro,uzywany) Lifetec Medion MD9570 A4 USB/ 512. Może macie jakieś doświadczenia związane z tym produktem? Jak sie na tym pracuje? Bede wdzieczny za opine. thx Z własnego doświadczenia mówię że Tablet jest bardzo ale to bardzo kiepski. Jest mało kompatybilny z programami windowsowymi, działa w miarę dobrze pod linuchem! A windowsie ja używalem go po 98, 2k, i xp i mialem z nim problemy, z nie wiadomych przyczyn kursor uciekal poza ekran i działo się to notorycznie! Dlatego sprzedaję ten tablet i kupuje Wacoma! tojest marka! to jet tablet!
Cpt.Obvious Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Liftec to słabe tablety, jesli juz kupowac to wacomy, a jesli brakuje pieniazkow to nawet pentagramy lepiej wypadaja, mimo ze do wacomów im daleko. Lifteców odradzam :)
MeG Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 oj od mediona tablecika ci nie polecam juz mysza jest lepsza ;) tak samo jak nikomu nie bede aipteka polecac choc podobno lepszy od mediona ma byc ... monopol na dobre tablety ma wacom i chyba tylko wacom
Falcrum Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Zna ktoś stonkę z cennikiem Wacomów ?? mam zamia się zaopatrzyć w te cudo, ale nie wiem czy moja świnka zjadla juz tyle zzielonych...:D Pozdr
Nimrod Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Najlepiej popatrzeć u źródła :) http://www.wacom.pl/
Falcrum Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Już znalazłem...ale dzienx Kłobuc :) Link: http://sklep.transit.pl/catalog/index.php?cPath=53&osCsid=c6566ea038f929faff9b768e70c9d524
Rekomendowane odpowiedzi