mgent Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Jak w temacie, zainstalowałem brazil 1.0.5 do 3ds max 5 na systemie winxp i jak chce przestawić rendera z default na brazil (render > current renders > asign) to wyskakuje mi komunikat \"license error\" dodam że w pliku brzlic.txt wpisałem wszystko jak w instrukcji ! Wie ktoś morze o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 czlowieku..rusz glowa !! to nie forum pirackie z takimi pytaniami to na priv ile ty masz lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgent Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 ups sorki jestem przyzwyczajony do forum na pclab gdzie wali sie z pytaniami prosto z mostu :) a tak na przysłośc jak i gdzie sie coś zapytac na prv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Najlepiej wcale :), w ostateczności GG, lub u2u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi