Napisano 9 Styczeń 200817 l Witam...tak troszku namieszane, ale czy na Viscie 64, na Maxie 9 32, powinnien zadzialac mi V-Ray 1,50 RC3?? Czy to nie mozliwa kombinacja :D Pozdrawiam, z gory dzieki!
Napisano 10 Styczeń 200817 l mozliwa ale jak juz gdzies kiedys pisalem instal robilem u znajomego i wyszlu niezle jajca :] tzn max sie zainstalowal vray prawie tez tzn nie bylo fizycznej camery i paru materialow vraya :] nie wiem czemu robilismy reinstal vraya tryb administratora itp wszystko wersja vraya 1.5 sp1 smiga spoko na viscie nie ma krzakow :] ps. ale po co Ci ta vissssstaaaa ?? czysty system 700mb ramu mniam XP 64 bity :D ale to tylko moje zdanie ja postawilem 2 systemy vissteee i xp64 viste z czystej ciekawosci i eeee do zabawy tak i zeby sie powoli przyzwyczajc bo widomo za jakis czas to bedei standard albo moze jak wypuszcza jakies SP1
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor Fenx... No wlasnie juz zaczynam zabierac za postawienie dwoch systemow! Przekonales mnie :P Bo to chyba najlepsze rozwiazanie. Nigdy nie "stawialem" 2 systemow?? Czy sa jakies kroczki, o ktorych powinienem wiedziec?? Wiem tylko tyle ze najpierw xp, pozniej Vista.
Napisano 10 Styczeń 200817 l Ja mam XP 32bit na jednym dysku i Viste 64bit na drugim dysku od 3 dni. Jak na razie żadnych problemów. Z instalacją też nic nie trzeba było kombinować. Z tego co zauważyłem na Viście renderuje mi ciut szybciej. Razi tylko "pożarcie" ramu przez Viste. Może da się to jakoś zoptymalizować.
Napisano 10 Styczeń 200817 l ta wpierw xp64 potem juz z systemu xp viste na odzielnej partycji i ejaaa :]