figofago Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Całkiem fajne tutoriale ,od kilku tygodni robie w maksie i udało się zrobić wszystkie modele,co prawda trzeba ganiać okiem za kursorem bo brak głosu ale idzie zrobić .do tej pory przerabiałem biblie (straszna cegła) ale plus te tutoriale daje w sumie niezłą zabawę Link do strony http://www.andrei313.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CormaC Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 fajna stronka dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszu Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 racja filmiki 1 klasa ale raczej do oglądania niż tutoriale :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figofago Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 racja filmiki 1 klasa ale raczej do oglądania niż tutoriale :] Nic podobnego każdy filmik możesz ściągnąć na kompa i w zwolnionym tempie oglądać i modelować dla mnie jedynym utrudnieniem było brak głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sneJkid Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 mam jedno pytanie czy jest jakiś odnośnik, a jak jest to gdzie aby pobrać jakiegokolwiek tutka z podanej przez ciebie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sneJkid Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 przepraszam za kłopot już to rozgryzłem, moja głupota czasami mnie przeraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 dzięki za wstawkę bardzo się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 fajnie popatrzeć co i jak... jednak trudno nadążyć za gościem... już bardziej przyda się sposób modelowania niż uznanie tego za tutorial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figofago Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) jak zwał to zwał przerobienie tych filmików bardzo mi pomogło zacząć coś konkretnego modelować a co do szybkiego odtwarzania żaden problem trzeba zwolnić filmik ,jako początkujący w 3d wszystkie przerobiłem bez problemu co prawda wolę blendera ale ważna jest metoda. Edytowane 3 Grudzień 2008 przez figofago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość srusiek Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 czy ktoś mógłby mi pomóc.. proszę podpowiedzcie jak ściągnąć te tutoriale ze strony? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 najławtiej chyba pobrać wtyczkę do firefoxa... https://addons.mozilla.org/pl/firefox/search/?q=flash+video&cat=all&lver=any&pid=1&sort=&pp=20&lup=&advanced= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Prosze pomóżcie mi ściagnąć te filmiki ;/ Próbowałem już 4 wtyczki do firefoxa, i żądna nie działa ;/ Tego VideoDownloadera również próbowałem, ale na tą strone nie działa.... PROSZE WAS.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Możesz ściągnąć programem Orbit Downloader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Ta wtyczka też działa: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/video-downloadhelper/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 DOwnloadhelper nie działa ;/ W Pomocy pisze że u góry ta ikonka powinan sie świecić, a mi sie nie świeci, po porstu nie ma jak i gdzie włączyć śćiagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Najpierw musisz uruchomić odtwarzacz i poczekać, aż zacznie odtwarzać właściwy filmik. Wtedy zapalić Ci się ikonka pobierania i jak na nią klikniesz to pojawią się nazwy plików do pobrania z danej strony. Jeżeli używasz Firefoxa 4 to tak to będzie wyglądało: (najpierw musisz włączyć pasek dodatków: Ctrl+/) [prawy dolny narożnik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Ma ktoś te filmy na PC? Bo stronka mu padła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi