little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 tak jakos mnie naszlo zeby jakis komiks wrzucic (przez ta pustynna roze czy cus, pewnie)... historyjka sama w sobie moze i obstukana ale mi sie podoba w szczegolnosci ze nie pada zadne slowo, praca juz stara wiec nie ma co sie rozdrabniac nad bledami...chodzi o to ze jakby ktos chcial moze sprobowac kolorkiem pojechac pozdrawiam tu w wiekszej rozdzielczosci http://littleninja.w.interia.pl/odrzucenie.jpg
leander Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Świetna historyjka. Najmocniejsze \"zejście\" do piwnicy.
giorgione Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 W pełni popieram leandera:D Bardzo dobra praca. pzodr giorgione
little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Napisano 9 Styczeń 2004 dzx ... co do pomyslu to rysowalem to jak bylem na \"wygnaniu\";)...stad ten nastroj...za jakis czas dorzuce juz nowsze pracki ... caly czas zapraszam do kolorkow pozdrawiam
Phantom Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 witam...zostałem mile zaskoczony po obejżeniu high resowego jpga bo nie liczyłem na takie efekt po tym malusieństwie co zamieściłeś(nawet nie wiem po co :P) ogólnie całość mi się podoba...nawet bardzo bo cieniowanie choć proste spełnia swoją rolę, kadry scenek są przystępne (nie trzeba łamać sobie wzroku :)), ogólnie pikuś...ale strasznie razi niedbałość w kresce...pełno dziur w cieniowaniu...(szczególnie przy oglądaniu scen z zabudowaniem rzuca to się w oczęta budząć troche nie miłe wrażenie)...można by się poczepiać do tej panny na 2 obrazku 1 sceny :) jeśli chodzi o anatomie i perspektywe (ale moge się myliś ofcors:)) razi tesh pustość...ściany są wwiększości gładkie...brakuje mi osobiście większej detaliczności...ale w sumie to miał być komix...ale nie zmienia to faktu że kreska byłą tutaj bardzo nie dbała :) pozdrawiam...i może właśnie ktoś się rzuci na coloring :P [piwo]
little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Napisano 9 Styczeń 2004 ...taa błędów jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D a co do malutkiego obrazeczka to zamiescilem go z mysla o modemowcach i tych ktorzy chca tylko kuknąć pozdrawiam i nadal czekam na kolorki....
Cpt.Obvious Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Troche mi przedostatnia scenka w mroku ginie pare niedociągnięc ale praca wypada łądnie :) little pracuj dalej, masz swój niepowtarzalny styl.
Phantom Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Originally posted by little-ninja ...taa błędów jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D mi właśnie chodziło o perspektywe u tej lasencji :) pozdro...
little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Napisano 9 Styczeń 2004 taa to sie dogadalismy Phantom ;) oki wrzuce cos nowszego...zupelna zmiana klimatu i bohaterow:D moze opowiadanko mało ambitne ale takie mialo wlasnie byc przyjemnej lektory pozdrawiam
little-ninja Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Napisano 9 Styczeń 2004 i ostatnia mam nadzieje ze nie przesadzilem z wielkoscia...problem z tekstem
SCORPI Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 nio 1 storne super :DDDDDDDD 2 taka a 3 to już kucz :( 3 tio takie banalne w porównianu z 1 stroną :(
boba Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 no dooobra.... pokolorujemy to co nie??? moze nabierze jakiegos jeszcze wiekszego klimaciku ;) hmmmm.... ale dopiero w lutym sie moge za to zabrac ;)
little-ninja Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 scorpi...mowilem ze ostra zmiana klimatu...ja tam sie nie boje banalu...zycie, zycie:D boba-trzymam za slowo dzieki za komentaz pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 idziesz na łatwize. Tak jak 1 stronka ok, druga jeszcze moze byc ,ale trzecia to przegiącie. Albo sie lenisz strasznie, ale masz kserokopiarke zamiast piórka. Nieładnie,nieładnie :)
Carioca Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Ehhh ta trzeci to faktycznie łatwizna ale dwie poprzednie to wymiatają!!:D.Po co to kolorować??B&W trzyma fajny klimacik.O wiele lepiej wygląda...Ale to tylko moje zdanie :D
little-ninja Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Napisano 13 Styczeń 2004 ...wiecie chlopaki to nie tylko o to chodzi zeby strona byla graficznie wypieszczona...pomysl sie liczy(ja wiem ze malo ambitny ale co:D) i takie mialo byc zamierzenie i zabawa przede wszystkim ...zabawa konwencja, ukladem, kadrami ... chyba jestescie za wymagajacy...dystans,dystans chopoki:D co do kolorkow to moja chora ambicja do tego dazy i chcialem zobaczyc czy ktos da rade i jak to bedzie wygladalo ...mam historie(nieskonczona) cos na pograniczu \"ghost doga\"dzarmusza(znacie ta pisownie:D) \"blade runnera\" i takie klimaty klimat mrocznego miasta chcialbym sie za to zabrac i jakos zmobilizowac stad te pracki...konkretnie tych stron nie moge pokazac bo moga byc w druku:( pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 jasne little,nie chodzi o dopieszczanie pracy, zeby oczyska sie cieszyły.Bardziej mialem na mysli jednostajnosc ilustracji, brak jakiegokolwiek, choby jednego akcentu ktory mógłby sie wkraść tu i tam:)
Amrun1 Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 nom... mógłby np ten kwiatek w doniczce w końcu zwiednąć ;) pzdr...
Carioca Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Ooo właśnie.Jestem za tym kwiatkiem i jescze jakiś pajączek mógłby utkać pajęczynę :D Pozdrawiam!!!
little-ninja Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 :D hy,hy chlopaki z tym kwiatkiem to specjalnie dla was zmienie tylko z sesja sie uporam narka a tak przy okazji pozdrawienia dla wszystkich sesjowych opindalaczy :D
Rekomendowane odpowiedzi