Napisano 9 Stycze艅 200421 l tak jakos mnie naszlo zeby jakis komiks wrzucic (przez ta pustynna roze czy cus, pewnie)... historyjka sama w sobie moze i obstukana ale mi sie podoba w szczegolnosci ze nie pada zadne slowo, praca juz stara wiec nie ma co sie rozdrabniac nad bledami...chodzi o to ze jakby ktos chcial moze sprobowac kolorkiem pojechac pozdrawiam tu w wiekszej rozdzielczosci http://littleninja.w.interia.pl/odrzucenie.jpg 聽
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Autor dzx ... co do pomyslu to rysowalem to jak bylem na \"wygnaniu\";)...stad ten nastroj...za jakis czas dorzuce juz nowsze pracki ... caly czas zapraszam do kolorkow pozdrawiam
Napisano 9 Stycze艅 200421 l witam...zosta艂em mile zaskoczony po obej偶eniu high resowego jpga bo nie liczy艂em na takie efekt po tym malusie艅stwie co zamie艣ci艂e艣(nawet nie wiem po co :P) 聽 og贸lnie ca艂o艣膰 mi si臋 podoba...nawet bardzo bo cieniowanie cho膰 proste spe艂nia swoj膮 rol臋, kadry scenek s膮 przyst臋pne (nie trzeba 艂ama膰 sobie wzroku :)), og贸lnie piku艣...ale strasznie razi niedba艂o艣膰 w kresce...pe艂no dziur w cieniowaniu...(szczeg贸lnie przy ogl膮daniu scen z zabudowaniem rzuca to si臋 w ocz臋ta budz膮膰 troche nie mi艂e wra偶enie)...mo偶na by si臋 poczepia膰 do tej panny na 2 obrazku 1 sceny :) je艣li chodzi o anatomie i perspektywe (ale moge si臋 myli艣 ofcors:)) 聽 razi tesh pusto艣膰...艣ciany s膮 wwi臋kszo艣ci g艂adkie...brakuje mi osobi艣cie wi臋kszej detaliczno艣ci...ale w sumie to mia艂 by膰 komix...ale nie zmienia to faktu 偶e kreska by艂膮 tutaj bardzo nie dba艂a :) 聽 pozdrawiam...i mo偶e w艂a艣nie kto艣 si臋 rzuci na coloring :P [piwo]
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Autor ...taa b艂臋d贸w jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D a co do malutkiego obrazeczka to zamiescilem go z mysla o modemowcach i tych ktorzy chca tylko kukn膮膰 pozdrawiam i nadal czekam na kolorki....
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Troche mi przedostatnia scenka w mroku ginie pare niedoci膮gni臋c ale praca wypada 艂膮dnie :) little pracuj dalej, masz sw贸j niepowtarzalny styl.
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Originally posted by little-ninja ...taa b艂臋d贸w jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D 聽 mi w艂a艣nie chodzi艂o o perspektywe u tej lasencji :) 聽 pozdro...
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Autor taa to sie dogadalismy Phantom ;) oki wrzuce cos nowszego...zupelna zmiana klimatu i bohaterow:D moze opowiadanko ma艂o ambitne ale takie mialo wlasnie byc przyjemnej lektory pozdrawiam 聽
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Autor i ostatnia mam nadzieje ze nie przesadzilem z wielkoscia...problem z tekstem 聽
Napisano 11 Stycze艅 200421 l nio 1 storne super :DDDDDDDD 2 taka a 3 to ju偶 kucz :( 3 tio takie banalne w por贸wnianu z 1 stron膮 :(
Napisano 11 Stycze艅 200421 l no dooobra.... pokolorujemy to co nie??? moze nabierze jakiegos jeszcze wiekszego klimaciku ;) hmmmm.... ale dopiero w lutym sie moge za to zabrac ;)
Napisano 11 Stycze艅 200421 l Autor scorpi...mowilem ze ostra zmiana klimatu...ja tam sie nie boje banalu...zycie, zycie:D boba-trzymam za slowo dzieki za komentaz pozdrawiam 聽
Napisano 11 Stycze艅 200421 l idziesz na 艂atwize. Tak jak 1 stronka ok, druga jeszcze moze byc ,ale trzecia to przegi膮cie. Albo sie lenisz strasznie, ale masz kserokopiarke zamiast pi贸rka. Nie艂adnie,nie艂adnie :)
Napisano 12 Stycze艅 200421 l Ehhh ta trzeci to faktycznie 艂atwizna ale dwie poprzednie to wymiataj膮!!:D.Po co to kolorowa膰??B&W trzyma fajny klimacik.O wiele lepiej wygl膮da...Ale to tylko moje zdanie :D
Napisano 13 Stycze艅 200421 l Autor ...wiecie chlopaki to nie tylko o to chodzi zeby strona byla graficznie wypieszczona...pomysl sie liczy(ja wiem ze malo ambitny ale co:D) i takie mialo byc zamierzenie i zabawa przede wszystkim ...zabawa konwencja, ukladem, kadrami ... chyba jestescie za wymagajacy...dystans,dystans chopoki:D co do kolorkow to moja chora ambicja do tego dazy i chcialem zobaczyc czy ktos da rade i jak to bedzie wygladalo ...mam historie(nieskonczona) cos na pograniczu \"ghost doga\"dzarmusza(znacie ta pisownie:D) \"blade runnera\" i takie klimaty klimat mrocznego miasta chcialbym sie za to zabrac i jakos zmobilizowac stad te pracki...konkretnie tych stron nie moge pokazac bo moga byc w druku:( pozdrawiam
Napisano 13 Stycze艅 200421 l jasne little,nie chodzi o dopieszczanie pracy, zeby oczyska sie cieszy艂y.Bardziej mialem na mysli jednostajnosc ilustracji, brak jakiegokolwiek, choby jednego akcentu ktory m贸g艂by sie wkra艣膰 tu i tam:)
Napisano 14 Stycze艅 200421 l Ooo w艂a艣nie.Jestem za tym kwiatkiem i jescze jaki艣 paj膮czek m贸g艂by utka膰 paj臋czyn臋 :D Pozdrawiam!!!
Napisano 15 Stycze艅 200421 l Autor :D hy,hy chlopaki z tym kwiatkiem to specjalnie dla was zmienie tylko z sesja sie uporam narka a tak przy okazji pozdrawienia dla wszystkich sesjowych opindalaczy :D
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto