Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

tak jakos mnie naszlo zeby jakis komiks wrzucic (przez ta pustynna roze czy cus, pewnie)... historyjka sama w sobie moze i obstukana ale mi sie podoba w szczegolnosci ze nie pada zadne slowo, praca juz stara wiec nie ma co sie rozdrabniac nad bledami...chodzi o to ze jakby ktos chcial moze sprobowac kolorkiem pojechac

pozdrawiam

odrzu.jpg

tu w wiekszej rozdzielczosci

http://littleninja.w.interia.pl/odrzucenie.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wy艣wietle艅 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzx ... co do pomyslu to rysowalem to jak bylem na \"wygnaniu\";)...stad ten nastroj...za jakis czas dorzuce juz nowsze pracki ...

caly czas zapraszam do kolorkow

pozdrawiam

Napisano

witam...zosta艂em mile zaskoczony po obej偶eniu high resowego jpga bo nie liczy艂em na takie efekt po tym malusie艅stwie co zamie艣ci艂e艣(nawet nie wiem po co :P)

og贸lnie ca艂o艣膰 mi si臋 podoba...nawet bardzo bo cieniowanie cho膰 proste spe艂nia swoj膮 rol臋, kadry scenek s膮 przyst臋pne (nie trzeba 艂ama膰 sobie wzroku :)), og贸lnie piku艣...ale strasznie razi niedba艂o艣膰 w kresce...pe艂no dziur w cieniowaniu...(szczeg贸lnie przy ogl膮daniu scen z zabudowaniem rzuca to si臋 w ocz臋ta budz膮膰 troche nie mi艂e wra偶enie)...mo偶na by si臋 poczepia膰 do tej panny na 2 obrazku 1 sceny :) je艣li chodzi o anatomie i perspektywe (ale moge si臋 myli艣 ofcors:))

razi tesh pusto艣膰...艣ciany s膮 wwi臋kszo艣ci g艂adkie...brakuje mi osobi艣cie wi臋kszej detaliczno艣ci...ale w sumie to mia艂 by膰 komix...ale nie zmienia to faktu 偶e kreska by艂膮 tutaj bardzo nie dba艂a :)

pozdrawiam...i mo偶e w艂a艣nie kto艣 si臋 rzuci na coloring :P [piwo]

Napisano
  • Autor

...taa b艂臋d贸w jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D

a co do malutkiego obrazeczka to zamiescilem go z mysla o modemowcach i tych ktorzy chca tylko kukn膮膰

pozdrawiam i nadal czekam na kolorki....

Napisano

Troche mi przedostatnia scenka w mroku ginie pare niedoci膮gni臋c ale praca wypada 艂膮dnie :) little pracuj dalej, masz sw贸j niepowtarzalny styl.

Napisano
Originally posted by little-ninja

...taa b艂臋d贸w jest sporo ale akurat perspektywka w 1 jest ok, co do laski to rzeczywiscie mi sie rozjechala:D

mi w艂a艣nie chodzi艂o o perspektywe u tej lasencji :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

taa to sie dogadalismy Phantom ;)

oki wrzuce cos nowszego...zupelna zmiana klimatu i bohaterow:D moze opowiadanko ma艂o ambitne ale takie mialo wlasnie byc

przyjemnej lektory

pozdrawiam

ach1.jpg

Napisano

nio 1 storne super :DDDDDDDD 2 taka a 3 to ju偶 kucz :( 3 tio takie banalne w por贸wnianu z 1 stron膮 :(

Napisano

no dooobra.... pokolorujemy to co nie??? moze nabierze jakiegos jeszcze wiekszego klimaciku ;) hmmmm.... ale dopiero w lutym sie moge za to zabrac ;)

Napisano
  • Autor

scorpi...mowilem ze ostra zmiana klimatu...ja tam sie nie boje banalu...zycie, zycie:D

boba-trzymam za slowo

dzieki za komentaz

pozdrawiam

Napisano

idziesz na 艂atwize. Tak jak 1 stronka ok, druga jeszcze moze byc ,ale trzecia to przegi膮cie. Albo sie lenisz strasznie, ale masz kserokopiarke zamiast pi贸rka. Nie艂adnie,nie艂adnie :)

Napisano

Ehhh ta trzeci to faktycznie 艂atwizna ale dwie poprzednie to wymiataj膮!!:D.Po co to kolorowa膰??B&W trzyma fajny klimacik.O wiele lepiej wygl膮da...Ale to tylko moje zdanie :D

Napisano
  • Autor

...wiecie chlopaki to nie tylko o to chodzi zeby strona byla graficznie wypieszczona...pomysl sie liczy(ja wiem ze malo ambitny ale co:D) i takie mialo byc zamierzenie i zabawa przede wszystkim ...zabawa konwencja, ukladem, kadrami ... chyba jestescie za wymagajacy...dystans,dystans chopoki:D

co do kolorkow to moja chora ambicja do tego dazy i chcialem zobaczyc czy ktos da rade i jak to bedzie wygladalo

...mam historie(nieskonczona) cos na pograniczu \"ghost doga\"dzarmusza(znacie ta pisownie:D) \"blade runnera\" i takie klimaty klimat mrocznego miasta chcialbym sie za to zabrac i jakos zmobilizowac stad te pracki...konkretnie tych stron nie moge pokazac bo moga byc w druku:(

pozdrawiam

Napisano

jasne little,nie chodzi o dopieszczanie pracy, zeby oczyska sie cieszy艂y.Bardziej mialem na mysli jednostajnosc ilustracji, brak jakiegokolwiek, choby jednego akcentu ktory m贸g艂by sie wkra艣膰 tu i tam:)

Napisano

nom... m贸g艂by np ten kwiatek w doniczce w ko艅cu zwiedn膮膰 ;)

pzdr...

Napisano

Ooo w艂a艣nie.Jestem za tym kwiatkiem i jescze jaki艣 paj膮czek m贸g艂by utka膰 paj臋czyn臋 :D

Pozdrawiam!!!

Napisano
  • Autor

:D hy,hy chlopaki z tym kwiatkiem to specjalnie dla was zmienie tylko z sesja sie uporam

narka

a tak przy okazji pozdrawienia dla wszystkich sesjowych opindalaczy :D

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci