mujas Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Witam Bardzo proszę Was o pomoc abyście mi pomogli dobrać obudową która by zmieściła w swym wnętrzu Thermalright Ultra 120 eXtreme; wiem że prawdopodobnie wejdzie w Aerocool AeroEngine 2 lub Coolermaster CM690; jeśli są jeszcze jakieś inne obudowy które pomieszczą Thermalright Ultra 120 eXtreme napiszcie o nich Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
chudy Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 hmmm Chieftec robi duże obudowy. Mi spokojnie wszedł Thermaltake Big Typ 120 VX, nawet zostało troche miejsca :P
Dirk Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Może Centurion 5 Cooler Mastera? W miarę duże obudowy robią Chieftec i Thermaltake. Ewentualnie taka Akasa: http://www.cooling.pl/akasa-mirage62,produkt,1553.html Cena wysoka ale jakie wymiary ;)
mujas Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Napisano 16 Styczeń 2008 Thermalright Ultra 120 eXtreme ma 16cm wysokości, czyli od płyty głównej do sciany obudowy pownino być myśle z 18 cm aby weszło to chłodzenie (zakładam że procesor z podstawką nie jest wyższy niż 2 cm)
mujas Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 Dziękuje za wszytkie odpowiedzi, problem już rozwiązany faktycznie obudowa 20 cm podołała zadaniu.
Rekomendowane odpowiedzi