mant-raz Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Pewnie kojarzycie graficzke nad ktora pracowalem. Miala posluzyc jako czesc panelu do music disku Xerxesa. W WIPie pomagaliscie mi jak mogliscie, kazda uwaga/rada/overpaint byly bezcenne, dzieki - "u know who u are...":) Efekt finalny macie przed soba, jesli lubicie ambient/downtempo polecam sama produkcje: http://www.pouet.net/prod.php?which=47547 wersja ciepla: wersja chlodna: oprawa: kilka closeupow:
DaRoZ Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 no to bede pierwszy :) co do wersji to zdecydowanie dobrym pomyslem byla ta ciepla, moze troche wode zbyt dobitnie niebieska zrobiles-troche w fioletu ciemnego moglo pojsc i bez tych zieloncyh przebarwien na tafli :) ogolem jest swietnie, zwlaszcza te statki z tylu i sam tyl tego duzego :) pozdrawiam
sammael_at Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 ladne, ale nie wiem dlaczegoa le statki wyglądają ( te z tyłu) jakby były nazupełnie różnych poziomach, coś tam wdg mnie ucieka perspektywa, czy cuś. pozatym jak już zauważono to woda zbyt niebieska; D aha , w cieplym strona lewa, a w zimnym prawa wydaje sie troche zbyt ciemna, i ten samolot strasznie sie w tym gubi.
artursadlos Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Ciepła lepsza. A pracka ładnie puszczona tu i tam. Lubie takie:)
janko1987 Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Bardzo fajna cieplejsazza wersja and całośc lekka i przyjemna..:)
mant-raz Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 DaRoz: prawda, troche efekciarsko na tym planie pojechalem ;)(zielone/niebieskie przebarwienia), one tam nie maja zbytniego uzasadnienia. to jest tak, ze to widzisz, ale wydaje Ci sie, ze ma male znaczenie, ale jak widac trzeba kazdy szczegol przemyslec =) dzieki sammael_at: racje masz :) jak wyzej. dzieki Tortur: w Polsce wola cieplejsza, gdzieindziej zimniejsza - nie wiem dlaczego ;) dzieki janko1987: milo slyszec. dzieki
mrkrzysiek Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 pierwsza wersja bardzo ładna fajny styl dla mnie 5 gwiazdek:)
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 dzieki mrkrzysiek: dam Ci te gwiazdki jak uzbieram ;););)
Rekomendowane odpowiedzi