Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewnie kojarzycie graficzke nad ktora pracowalem. Miala posluzyc jako czesc panelu do music disku Xerxesa. W WIPie pomagaliscie mi jak mogliscie, kazda uwaga/rada/overpaint byly bezcenne, dzieki - "u know who u are...":) Efekt finalny macie przed soba, jesli lubicie ambient/downtempo polecam sama produkcje: http://www.pouet.net/prod.php?which=47547

wersja ciepla:

chill_warm.png

wersja chlodna:

chill_cold.png

oprawa:

chill1.jpg

kilka closeupow:

chill_closeups.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to bede pierwszy :) co do wersji to zdecydowanie dobrym pomyslem byla ta ciepla, moze troche wode zbyt dobitnie niebieska zrobiles-troche w fioletu ciemnego moglo pojsc i bez tych zieloncyh przebarwien na tafli :) ogolem jest swietnie, zwlaszcza te statki z tylu i sam tyl tego duzego :) pozdrawiam

Napisano

ladne, ale nie wiem dlaczegoa le statki wyglądają ( te z tyłu) jakby były nazupełnie różnych poziomach, coś tam wdg mnie ucieka perspektywa, czy cuś.

pozatym jak już zauważono to woda zbyt niebieska; D

aha , w cieplym strona lewa, a w zimnym prawa wydaje sie troche zbyt ciemna, i ten samolot strasznie sie w tym gubi.

Napisano

DaRoz: prawda, troche efekciarsko na tym planie pojechalem ;)(zielone/niebieskie przebarwienia), one tam nie maja zbytniego uzasadnienia. to jest tak, ze to widzisz, ale wydaje Ci sie, ze ma male znaczenie, ale jak widac trzeba kazdy szczegol przemyslec =) dzieki

sammael_at: racje masz :) jak wyzej. dzieki

Tortur: w Polsce wola cieplejsza, gdzieindziej zimniejsza - nie wiem dlaczego ;) dzieki

janko1987: milo slyszec. dzieki