Fidiasz Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 poczatki moje w wektorach c&c are welcome :)
Mortom Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 no moim skromnym zdaniem(ale to już od gustu zależy) brakuje lineartu. No i chyba ołówkowa wersja jakoś fajniejsza jednak ci wyszła :) Kolor skóry Elvisa chyba do wymiany...jak na mnie zbyt żółto, wychodzi na to że Elvis był chińczykiem :P Ale ćwicz, ćwicz :)
JakóbM Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 ze Słupska Kolo ;D prawie sasiad :) Według mnie wektorek fajny jest :) pozdrawiam
Siegmar Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Kolorki fajne i ogólnie mi się podoba ... Elvis taki trochę nie elvisowaty wyszedł, struny mogłeś dać mocniej (prawie ich nie widać), no i ubytki w samej gitarze ciut drażnią. Ale sumując jest cool
Mr Pank Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 hmm, całkiem niezłe, trzyma poziom ale nie przypomina elvisa powinien być spasiony mieć małe oczki, a w powietrzu powinny latać hamburgery ;) i naciągnij te struny pzdr...
smart Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 witka wektorek ładnie wykonany ,kolorki bez zarzutu. jedynie daleko od charakteru postaci. cekiny !!! nie widac ze to król Rock&Roll'a ;) ocena: dobry.
delf77 Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 z elwisa tylko wela , ciut wecej charakteru by sie przydalo i jakas oprawa tła z goraczki sobotniej nocy
Fidiasz Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 dzieki chlopaki za mily odzew :) nie spodziewalem sie takeigo zainteresowania :) mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie nastepny :D Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi