Napisano 16 Styczeń 200817 l no moim skromnym zdaniem(ale to już od gustu zależy) brakuje lineartu. No i chyba ołówkowa wersja jakoś fajniejsza jednak ci wyszła :) Kolor skóry Elvisa chyba do wymiany...jak na mnie zbyt żółto, wychodzi na to że Elvis był chińczykiem :P Ale ćwicz, ćwicz :)
Napisano 16 Styczeń 200817 l ze Słupska Kolo ;D prawie sasiad :) Według mnie wektorek fajny jest :) pozdrawiam
Napisano 16 Styczeń 200817 l Kolorki fajne i ogólnie mi się podoba ... Elvis taki trochę nie elvisowaty wyszedł, struny mogłeś dać mocniej (prawie ich nie widać), no i ubytki w samej gitarze ciut drażnią. Ale sumując jest cool
Napisano 17 Styczeń 200817 l hmm, całkiem niezłe, trzyma poziom ale nie przypomina elvisa powinien być spasiony mieć małe oczki, a w powietrzu powinny latać hamburgery ;) i naciągnij te struny pzdr...
Napisano 22 Styczeń 200817 l witka wektorek ładnie wykonany ,kolorki bez zarzutu. jedynie daleko od charakteru postaci. cekiny !!! nie widac ze to król Rock&Roll'a ;) ocena: dobry.
Napisano 22 Styczeń 200817 l z elwisa tylko wela , ciut wecej charakteru by sie przydalo i jakas oprawa tła z goraczki sobotniej nocy
Napisano 22 Styczeń 200817 l Autor dzieki chlopaki za mily odzew :) nie spodziewalem sie takeigo zainteresowania :) mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie nastepny :D Pozdrawiam :)