Napisano 18 Styczeń 200817 l Hello! O czyms takim zawsze marzylem, ale mnie nie stac. Ale od czego jest max? Sobie zrobilem - taki choper trzykolowy, mam nadzieje ze sie komus spodoba. Nazwalem go "Indianin", mam nadzieje ze jak bede juz zpracowal i duuuzo zarabial to sobie cos takiego kupie. Modelowalem na podstawie zdjecia, ale duzo dodalem swojego: cylindry ogromne kazdy po 400 cm3 - ma moc dziecina:) Teleskopy jak od crossa... ot tak sobie. Nie lubie sterylnych renderow w pojazdach dlatego dalem troche noisa. Daje tez do sciagniecia model - moze chce sie komus go dopracowac: http://www.sendspace.pl/file/hmu6Rcu0/ "Prawie nowy sprzedam - cena do uzgodnienia". Taki szybki zarcik ze rdzą: EDIT: usuniety na prosbe userow:) pozdro!
Napisano 18 Styczeń 200817 l dof na kierownicy, zbiorniku i tylnych kołach - ciekawe zaiste ładnie, ale do dopracowania stary jest zardzewiały ale ma nowe kapcie blok silnika nie koroduje tak szybko albo i wcale niż reszta żelastwa jedna teksturka na wszystkim ? przedni amortyzator zabawkowy, brakuje również osi dla koła i mocowania Trochę detali trzeba dorobic
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor ma nowe kapcie bo stal przez cale swe zycie biedny Indianin:) nikt nim nie jezdzil os na kole jest: tak bylo na zdjeciu: bardzo gleboko jest osadzona. Jakie mocowania?
Napisano 18 Styczeń 200817 l troche zabawkowo, popracować byś musiał jeszcze nad renderem i studiem ,pozdrawiam
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor piksar: haha, dobre:) hkropinski: ale dokladnie co dopracowac w studiu i renderze?
Napisano 18 Styczeń 200817 l 3 render najlepszy 2 pierwsze do dopracowania ;P Z tym czerwonym lakierem jest cos nie tak i oswietlenie nie teges a model bajerka!!!
Napisano 18 Styczeń 200817 l a ja uważam że wyszła z tego super zabawka, daj podstawkę i wyrenderuj na półce i będzie super :)
Napisano 18 Styczeń 200817 l Jest niezle ale nie jest dobrze. Za malo detali. Zobacz sobie na renderze w clayu. Szeczegolnie tam to widac. Moze sie myle bo na motorach to sie znam tyle co na gotowaniu czyli wcale :) Proponuje na googlach posciagac tyle fotek ile sie da. Studiowac i modelowac. Jesli chodzi o oswietlenie to zapoznaj sie z tym tutkiem. Pare fajnych idei tam jest. http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/mercedes/index4.html Czekamy na update :) Niech moc bedzie z Toba.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Nie wiem czy taki motor to dla Ciebie wymarzona sprawa - brakuje mu hamulców ;-) Niezły modelik, podoba mi się. A co do studia to chyba GI troche za mały dałeś - jakieś plamiste się stało. Fajny modelik
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor Zajecev: hamulce są - tak jak na zdjeciu zrobilem: kabel idzie w srodku kierownicy. Moze zrobie wersje z podstawka i na polce:) tnx za podpowiedz!
Napisano 19 Styczeń 200817 l noo, jakby rama podtrzymujaca silnik byla taka cienka to albo to lity tytan..albo poprawXD ogolnie strasznie zabawkowy i zminiaturyzowany sie wydaje:/