Lis Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Hej. Za namową Pionera. W ramach odpoczynku, oczyszczenia umysłu, a jednocześnie sposobności poznania czegoś nowego zabieram się za tzw. art'a Zakładam wipa w nadziei że uchroni mnie on od mojego słomianego zapału. Scenka ta chodzi mi po głowie od pewnego czasu tak więc czemu nie. Nie piszę co to będzie. powinno wyjść w czasie trwania wipa. Poniżej efekt pierwszych 2 godzin zabawy. Pozdrawiam. Lis 1
MaGuu Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Pamiętasz kto Cię stworzył? :D Czekam na więcej ;)
mileS Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Lis -> wiadomo na razie poprawnie , ale powiedz więcej bo tak to nie ma jak błędów wytykać .
_Arti_ Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 A ja będę oryginalny i powiem, że to drzewko duże jakieś kwadratowe się zdaje z bliska ^^ I więcej.... Nie ma co wytknąć, weźmiesz to do zbrusha?
Kimmi Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 ...a zrobisz tam jakieś zwierzątka np lisa? ;]
szeyker89 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 A ten kwadrat w scenie co ma oznaczać??? _Arti_ -masz rację. Te drzewo z bliska wydaje się trochę kwadratowe. A ta dziupla to powinna wyć bardziej wklęsła bo na razie to nie jest dziupla. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi